Menu

Ποια μπόνους προσφέρει η εταιρεία στοιχημάτων 1xbet;

1xbet bonus

Μπόνους από την πρώτη κατάθεση. Μπορείτε να λάβετε το μπόνους 1xbet με την πρώτη κατάθεση, έως ποσοστό 100%, αλλά όχι περισσότερο από 100 EUR. Η προϋπόθεση να λάβετε το μπόνους είναι καταχώρηση και εκτέλεση της πρώτης κατάθεσης σε ποσό τουλάχιστον 10 €. Στη συνέχεια το μπόνους παραδίδεται αμέσως.

Για να λάβετε το μπόνους καλωσορίσματος, πρέπει να εκπληρώσετε τις επόμενες απαιτήσεις. Πρώτον, μόνο ο λογαριασμός στο 1xbet που έχει πλήρως συμπληρωμένο προφίλ μπορεί να λάβει ένα τέτοιο μπόνους. Ο δεύτερος προορισμός αφορά τον κύκλο εργασιών του μπόνους. Σύμφωνα με τις παρούσες προϋποθέσεις πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπόνους 5 φορές στα συγκεντρωμένα στοιχήματα (του δελτίου). Κάθε συγκεντρωμένο στοίχημα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 3 στοιχήματα, εναλλακτικά περισσότερα. Τουλάχιστον 3 στοιχήματα στο δελτίο πρέπει να έχουν την ισοτημία 1,40 ή υψηλότερη. Το 1xbet.com θα αναγνωρίσει τον κύκλο εργασιών μόνο όταν όλα τα στοιχήματα που αναφέρονται στο πλαίσιο του παραπάνω ποσού εκτελεστούν.

Χωρίς να εκπληρώσετε τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν επιτρέπεται να λάβετε κανένα ποσό από τον λογαριασμό 1xbet. Τα μπόνους ή τα κέρδη που προέρχονται από τα μπόνους, θα αναγνωριστούν ως άκυρα.

Δεν επιτρέπεται να συνδυάσετε το μπόνους 1xbet με καμία άλλη προσφορά. Επιτρέπεται αποκλειστικά ένα μπόνους για ένα χρήστη. Σε περίπτωση που δοκιμάσετε να αποφύγετε τον παραπάνω κανονισμό, κανονικά ο χρήστης εκτίθεται στον κίνδυνο ποινών. Σε ακραία περίπτωση μπορεί να γίνει ακόμη αφαίρεση του λογαριασμού και απώλεια όλων των χρημάτων. Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει το μπόνους, υπάρχει δυνατότητα να παρατηθείτε νωρίτερα από αυτό. περισσότερα στη σελίδα: www.apostas.football/1xbet

Διαβάστε το νέο μας άρθρο για τα στοιχήματα κινητών 1xbet.

Τακτικές μπόνους

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία στοιχημάτων 1xbet παρουσιάζει πλούσιες προσφορές μπόνους που ανανεώνονται τακτικά. Το ενδιαφέρον είναι για παράδειγμα ένα μπόνους που μπορείτε να λάβετε ως κάποια υποστήριξη μετά από μια σειρά χαμένων στοιχημάτων.

Οι όροι παραλαβής του μπόνους για μια σειρά κάποιων χαμένων στοιχημάτων διαδοχικά: πρέπει να έχετε τουλάχιστον 20 χαμένα στοιχήματα σε μια σειρά για μια περίοδο 30 ημερών. Αυτό το μπόνους κανονικά είναι από 100 έως 500 πόντους, ανάλογα με το ποσό της αρχικής κατάθεσης. Σε περίπτωση ενός τέτοιου μπόνους πρέπει να θυμηθείτε ακόμη ότι αν επιλέξατε τα συγκεντρωμένα στοιχήματα, αυτά πρέπει να αφορούν διαφορετικά αθλήματα και διαφορετικά σκορ. Σε αντίθετη περίπτωση χάνετε το δικαίωμα στο μπόνους.

Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η εταιρεία 1xbet δεν προσφέρει τώρα το μπόνους reload. Δεν μπορείτε ακόμη να γίνετε μέλος κανενός προγράμματος reload για πιστούς πελάτες.

Παιχνίδια μπόνους

Τα παιχνίδια μπόνους του 1xbet είναι: 1xMemo, 1xLoteria, 1xSkrzynia, 1xSejf, Τροχός της Τύχης και Λαχείο Ημέρας. Ο κανονισμός αυτών των παιχνιδιών είναι να κερδίσετε κέρδη ή εναλλακτικά να μαζέψετε τους πόντους μπόνους, ενώ ισχύει η αρχή ότι όσο περισσότερα παίζετε, τόσο μεγαλύτερη ευκαιρία έχετε να τα κερδίσετε.

Διαβάστε ένα άλλο άρθρο “Κατατήσεις και αναλείς στο 1xbet” εδώ: https://gr-stoichimata.com/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-1xbet/.


melbet Portugal

Σχετικά νέα