Μπόνους εφαρμογής GGbet για κινητές συσκευές 

Η εφαρμογή GGBet παρέχει στους χρήστες τα ίδια προνόμια και υπηρεσίες με τον ιστότοπο για υπολογιστές. Επομένως και μέσω της εφαρμογής μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις προσφορές και τα μπόνους της εταιρείας. Αν είστε νέος χρήστης στη GGBet μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε το μπόνους καλωσορίσματος σας. Επιπλέον μερικές φορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα η GGBet σας δίνει και ένα έξτρα μπόνους ως κίνητρο για τη λήψη της εφαρμογής. Γι’ αυτό φροντίστε πάντα το να παρακολουθείτε τις τρέχουσες προσφορές της GGBet ώστε να μην χάνετε καμία.

Τρόποι πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου

Στην εφαρμογή της GGBet για android ή iOS είναι πολλές οι επιλογές κατάθεσης και ανάληψης που έχετε στη διάθεσή σας. Εδώ θα βρείτε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τρόπους ανάληψης όπως Visa και Mastercard, Neteller, Skrill, MuchBetter , EcoPayz, Qiwi, WebMoney, Fast Bank Transfer, Interac. Ταυτόχρονα στην εφαρμογή GGBet υποστηρίζονται μέθοδοι κατάθεσης όπως MasterCard, Visa, Skrill, Neteller, Sofort, QIWI, WebMoney, EcoPayz, Paysafe Card, EPS, Euteller, Paysafe, Bitcoin, Ethereum, Zimpler, Much Better, Fast Bank Transfer.

Η εταιρεία έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει ότι όλες οι πληρωμές μέσω κινητού είναι απολύτως ασφαλείς. Η GGbet έχει διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος της για κινητές συσκευές προστατεύεται και ότι δεν μπορεί να διαρρεύσει προσωπικά τραπεζικά στοιχεία.