Menu

Αναλήψεις γρήγορα και με ασφάλεια στη GGBet

Αναλήψεις γρήγορα και με ασφάλεια στη GGBet

Όταν κερδίζουμε ένα στοίχημα η χαρά μας είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη όταν μπουν τα κέρδη στην τσέπη μας! Έτσι είναι φυσικό να ανυπομονούμε να κάνουμε την ανάληψη των χρημάτων. Το θέμα των αναλήψεων λοιπόν είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για κάθε παίκτη. Βασικά κριτήρια ότι θα πρέπει οι αναλήψεις στην εταιρεία που έχουμε επιλέξει να γίνονται γρήγορα και με ασφάλεια.

Η εταιρεία GGBet αξίζει της προσοχή μας καθώς πρόκειται για μια εταιρεία με πολλές προοπτικές και προνόμια. Ας εξετάσουμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των αναλήψεων χρημάτων στη GGBet.

Χρόνος αναλήψεων GGBet

Οι στοιχηματικές εταιρείες που πληρώνουν γρήγορα ξεχωρίζουν από όλες τις υπόλοιπες. Είναι όμως σημαντικό να επιλέγετε ασφαλείς διαδικτυακές πλατφόρμες στοιχημάτων που δεσμεύονται για την παροχή ασφαλών και αξιόπιστων πληρωμών στους παίκτες.Έτσι θα πρέπει να επιλέγετε για το παιχνίδι σας νόμιμες και αδειοδοτημένες εταιρείες.

Μια από τις εταιρείες αυτές που υπόσχεται άνεση και ασφάλεια για κάθε παίκτη είναι και η GGBet. Η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία βολικών τραπεζικών μεθόδων που σας παρέχει μεγάλη ευελιξία. Ταυτόχρονα οι χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο που την εμπιστεύονται επιβεβαιώνουν ότι η GGBet πληρώνει πλήρως και ταχύτατα.

Oι χρόνοι ανάληψης ποικίλουν ανάλογα με την μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Επίσης ο χρόνος ανάληψης εξαρτάται και από το ύψος του ποσού που σκοπεύετε να κάνετε ανάληψη από τη GGBet. Όπως και στις άλλες πλατφόρμες οι αναλήψεις με ηλεκτρονικό πορτοφόλι διεκπεραιώνονται πολύ πιο γρήγορα από αυτές που γίνονται με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Τα αιτήματα ανάληψης στη GGBet υπόκειται σε μια περίοδο ελέγχου που διαρκεί 3-5 ημέρες. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες εταιρείες και εξασφαλίζει την προστασία και τη νομιμότητα των συναλλαγών. Κατά μέσο όρο τα χρήματα μπαίνουν στον λογαριασμό σας μέσα σε 2-4 ημερών. Αν όμως τα ποσά ανάληψης είναι μεγάλα ενδέχεται να χρειαστούν μεταξύ πέντε ημερών και 30 ημερών για να εγκριθούν από την GGBet. Μάθετε για τους πιο βολικούς τρόπους κατάθεσης στο GGBet στο ιστολόγιό μας.

Πριν την ανάληψη

Πριν να κάνετε ανάληψη των κερδών σας θα πρέπει να έχετε δηλώσει τα προσωπικά σας στοιχεία στο λογαριασμό σας. Αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο σαν διαδικασία. Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη GGBet και κάντε κλικ στο ID του λογαριασμού σας στο πάνω μέρος της οθόνης. Στο αναδυόμενο παράθυρο θα πρέπει να επιλέξετε την καρτέλα “Data”. Αμέσως μετά πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την χώρα σας. Επίσης πρέπει να συμπληρώσετε το τηλέφωνο σας και να κάνετε επιβεβαίωση του. Όταν τελειώσετε και με αυτή τη διαδικασία τότε είστε έτοιμοι να κάνετε την ανάληψη σας.

Διαδικασία ανάληψης στη GGBet

Υποθετικά λοιπόν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στη GGbet, έχετε παίξει και έχετε κάποια κέρδη. Μόλις εκπληρώσετε τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε ανάληψη των κερδών σας. Η διαδικασία για να το κάνετε αυτό στη GGBet είναι πανεύκολη. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα παρακάτω:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη GGBet
  • Κάντε κλικ στο ποσό του πορτοφολιού σας που θα βρείτε πάνω δεξιά στην οθόνη σας
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέξτε την ενότητα Balance
  • Κάντε κλικ στην ένδειξη “Withdraw” (Ανάληψη)
  • Επιλέξτε τη μέθοδο ανάληψης που προτιμάτε
  • Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη
  • Υποβάλετε το αίτημα ανάληψης

Επιλογή τρόπων πληρωμής

Αφού είδαμε τη διαδικασία ανάληψης στη GGbet πάμε να δούμε και ποιες μεθόδους ανάληψης προσφέρει η πλατφόρμα. Εδώ η GGBet σας παρέχει τη δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από πληθώρα μεθόδων.  Είναι πολύ βολικό η πλατφόρμα στην οποία παίζετε να σας παρέχει μια τέτοια ευελιξία. Έτσι η πλατφόρμα υποστηρίζει πληρωμές σε τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και πολλούς άλλους τρόπους. Μερικοί από τους τρόπους πληρωμής στη GGBet: Visa και Mastercard, Neteller, Skrill, MuchBetter , EcoPayz, Qiwi, WebMoney, Fast Bank Transfer, Interac.

Ελάχιστα και Μέγιστα Όρια Ανάληψης στη GGBet

Όπως σε όλες τις πλατφόρμες έτσι και στη GGBet το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι διαφορετικό ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε. Για τις περισσότερες μεθόδους αναλήψεων στη GGBet ισχύει ένα ελάχιστο ποσό μόλις €10 τη φορά. Από την άλλη μεριά, τα μέγιστα ποσά ανάληψης στη GGBet είναι αρκετά υψηλά και φτάνουν μέχρι και τα 20.000 € το μήνα. Αυτό το ποσό όμως θα πρέπει να χωριστεί σε ποσά των 5.000 € την εβδομάδα. Με αυτό τον τρόπο η πλατφόρμα εξασφαλίζει τη νομιμότητα των συναλλαγών και λειτουργεί κατά του ξεπλύματος χρήματος.

Ασφάλεια στις αναλήψεις GGBet

Εξετάζοντας και πάλι τα βασικά κριτήρια που αναζητούμε σε αναλήψεις σε μια πλατφόρμα, η GGBet τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Ο ιστότοπος είναι νόμιμος και ασφαλής αφού διαθέτει άδεια Curacao και συμμορφώνεται τους κανονισμούς για τα υπεύθυνα παιχνίδια. Παράλληλα έχει εκτεταμένες πολιτικές κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες για την προστασία των πελατών. Έτσι τα δεδομένα σας προστατεύονται από την τυπική κρυπτογράφηση του χρηματοοικονομικού κλάδου. Ταυτόχρονα οι συναλλαγές είναι επίσης κρυπτογραφημένες και απολύτως ασφαλείς. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε βοήθεια ή υποστήριξη για ζητήματα που σχετίζονται με τον τζόγο ή την ασφάλεια του λογαριασμού, η υποστήριξη πελατών GGBet είναι πάντα δίπλα σας 24/7.

Διαβάστε για την GGbet για πιθανά παιχνίδια στοιχημάτων και καζίνο εδώ: https://gr-stoichimata.com/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%83%ce%b5-ggbet-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%af%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1/.

Σχετικά νέα