Menu

Καταθέσεις και αναλήψεις στο 1xbet

1xbet-payments

Η εταιρεία 1xbet καθημερινά πραγματοποιεί εκατοντάδες καταθέσεις σε λογαριασμούς και αναλήψεις από τους λογαριασμούς των χρηστών της – με ασφαλή, γρήγορο και βέβαιο τρόπο. Οι συναλλαγές στην εταιρεία στοιχημάτων είναι προστατευμένες με πιστοποιητικά και είναι το ίδιο ασφαλείς όπως οποιαδήποτε συναλλαγή μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου. Ποιες δυνατότητες κατάθεσης και ανάληψης πιθανών κερδών υπάρχουν;

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ:

– κάρτες πληρωμής (άμεσο έμβασμα των χρημάτων στον λογαριασμό, χωρίς τη χρέωση σέρβις, ελάχιστη κατάθεση 1 ευρώ, οι εξαιρέσεις αναφέρονται στις παρενθέσεις):

Visa, MasterCard, Card «Mir», Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– το 1xBet για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που είναι πολύ δημοφιλή στους παίκτες όλου του κόσμου (άμεσο έμβασμα χρημάτων επιπλέον χωρίς τη χρέωση υπηρεσίας)

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,

– Το πιο δημοφιλές πορτοφόλι 1xBet online Skrill εκτός από τα παραπάνω εξυπηρετεί, μέσα από τη διασύνδεση πληρωμών του, τις εξής υπηρεσίες:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Όπως βλέπετε το 1xbet εξυπηρετεί το πιο πιθανό η τη μεγαλύτερη επιτρεπόμενη διασύνδεση πληρωμών για όλους τους χρήστες όλου του κόσμου – αυτό σημαίνει μέγεθος και δημοτικότητα αυτής της εταιρείας στοιχημάτων. 1xbet versus τεχνική υποστήριξη – διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο νέο άρθρο.

ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

Οι αναλήψεις από τους λογαριασμούς των χρηστών του 1xbet γίνονται κανονικά με τον ίδιο τρόπο τον οποία έχετε επιλέξει για την κατάθεση – αλλά σε σχέση με άλλες εταιρείες στοιχημάτων, στο 1xbet μπορείτε να λάβετε τα χρήματα ακόμη με άλλο τρόπο – και αυτό, στον κόσμο των στοιχημάτων online είναι πράγματι μια αξιοσημείωτη υπηρεσία.

Το τμήμα εξυπηρέτσης του 1xbet εκτελεί το έμβασμα εντός 15 λεπτών από την υποβολή της αίτησης ανάληψης του κέρδους και έτσι είναι η γρηγορότερη εξυπηρέτηση στον τομέα. Το πότε τα χρήματα θα εισαχθούν στον πραγματικό λογαριασμό σας εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής την οποία έχετε επιλέξει – σε περίπτωση του δοκιμαζόμενου από μας πορτοφολιού Skrill, λάβαμε τα χρήματα στο λογαριασμό Skrill μας εντός 5 λεπτών! Αυτή είναι ταχύτητα!

1xbet έναντι τεχνικής υποστήριξης – διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο νέο άρθρο: https://gr-stoichimata.com/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-1xbet-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf/.


Σχετικά νέα