PMU

Γενικές πληροφορίες για την PMU

Σε ότι αφορά τον τζόγο και τον στοιχηματισμό στη χώρα της Γαλλίας, η PMU είναι μια από τις πιο γνωστές εταιρίες διαχρονικά. Έχοντας το μονοπώλιο στις ιπποδρομίες για δεκαετίες μέχρι το 2010, κάθε Γάλλος παίκτης είναι εξοικειωμένος με αυτήν, ενώ πρόκειται για μία εταιρεία του δημοσίου.

Μπορεί να έγινε γνωστή μέσω την φιλοξενία εκδηλώσεων ιπποδρομιών, όμως έχει πλέον καταφέρει να προσελκύσει αρκετό κόσμο και για τις άλλες υπηρεσίες της. Οι φίλοι του αθλητικού στοιχηματισμού και του πόκερ έχουν ακόμη μία εξαιρετική ιστοσελίδα να εξετάσουν.

Η εμφάνισή της είναι αρκετά απλή και μινιμαλιστική, κλασάτη και χωρίς υπερβολές. Όπως αρμόζει σε μία κρατική εταιρεία που έχει σαν στόχο την ιδανική εξυπηρέτηση των παικτών. Αυτό που λείπει μοναχά είναι οι γενναιόδωρες προσφορές.

Η άδεια της PMU

Στην περίπτωση της PMU τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Πρόκειται για μια κρατική επιχείρηση, που σημαίνει ότι συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς που ορίζονται από τη γαλλική νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που να μπορείτε να εμπιστευτείτε περισσότερο από την PMU και δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε σε αυτήν την περίπτωση. Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ντόπιους παίκτες χάρη στην άδεια που έχει λάβει από την αρμόδια γαλλική ρυθμιστική αρχή Autorité Nationale des Jeux (την Εθνική Αρχή Παιγνίων της Γαλλίας).

Εγγραφή και σύνδεση 

Μόλις λίγα λεπτά θα χρειαστείτε για να ανοίξετε λογαριασμό στην PMU. Αφού πατήσετε στο σχετικό κουμπί στην αρχική σελίδα, καταχωρήστε τα στοιχεία σας. Επιλέξτε το μπόνους που προτιμάτε με βάση την κατηγορία που θέλετε να παίξετε και κάνετε την πρώτη σας κατάθεση για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας..

Μπόνους και προσφορές στην PMU

Μία από τις αρχικές προσφορές της PMU περιλαμβάνει τη λήψη έως και 100€ σε επιστροφή χρημάτων, εάν τύχει να χάσετε το πρώτο σας δελτίο. Το πρώτο σας αθλητικό στοίχημα στην PMU έχει δύο πιθανά αποτελέσματα – νίκη ή ήττα. Εάν κερδίσετε, όλα καλά, μόλις κερδίσατε! Ωστόσο, εάν χάσετε το αρχικό σας στοίχημα, θα επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά. Θα λάβετε αρχικά το 25% της αξίας του στοιχήματος και το άλλο 75% εντός των επόμενων 10 ημερών. Τα πρόσθετα χρήματα πρέπει να στοιχηματιστούν εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου.

Επιπλέον, υπάρχει επιπλέον πολλαπλασιαστής για παιχνίδια παρολί, όπως επίσης και προωθητικό πρόγραμμα με επιβράβευση χρημάτων για κάθε φίλο που γράφεται στην εταιρεία.

PMU

Στοίχημα και καζίνο στην PMU

Η PMU είναι μία ιστοσελίδα με ευρεία κάλυψη. Σε ότι αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών γεγονότων και των αντίστοιχων πρωταθλημάτων τους με πλήθος αγορών, τόσο σε δημοφιλή, όσο και σε λιγότερο γνωστά αθλήματα.

Στο κομμάτι των ιπποδρομιών είναι πρωτοπόρος πάροχος, με πολλές αγορές και καλές αποδόσεις, αφού οι ιπποδρομίες εξάλλου την έφεραν στην κορυφή.

Το κομμάτι του πόκερ έχει αρκετά διαθέσιμα τραπέζια ανά πάσα στιγμή και η διαδικασία του παιχνιδιού είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα.

Εφαρμογή για κινητά στην PMU

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εφαρμογές από την PMU για τους παίκτες της, αναλόγως το κομμάτι που προτιμούν να παίζουν. Συγκεκριμένα, προσφέρονται εφαρμογές για το κομμάτι των ιπποδρομιών, των αθλητικών στοιχημάτων και του πόκερ. Αυτές μπορεί κανείς να τις κατεβάσει από τα σχετικά ηλεκτρονικά καταστήματα για λογισμικό Android ή iOS.

Οι εφαρμογές μας είναι απόλυτα ασφαλείς και επικυρωμένες από τη Ρυθμιστική Αρχή Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών.

Καταθέσεις και αναλήψεις 

Η PMU προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν συναλλαγές με τους πιο δημοφιλείς τρόπους. Φυσικά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA και MasterCard, για αρχή. Μπορούν, ακόμη, με τραπεζική μεταφορά, PayPal, Neosurf, Skrill, PaysafeCard και Ticket Premium.

Εξυπηρέτηση πελατών της PMU

Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης της PMU έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος έρχεται με τη μορφή της ζωντανής συνομιλίας. Αυτό το σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με έναν αρμόδιο  και η λύση δύνεται άμεσα. Εναλλακτικά, μπορείτε να καταφύγετε σε επικοινωνία μέσω email, χρησιμοποιώντας απλώς τη φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα “Επικοινωνία”.  Τέλος, μπορείτε επίσης να σηκώσετε το τηλέφωνο και να καλέσετε το προσωπικό της PMU. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη για το καλύτερο μέρος της ημέρας και μπορείτε να καλέσετε το 3971 για να λάβετε βοήθεια.


PMU FR PMU RU PMU λλαδα

PMU

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα PMU