E-stave

Γενικές πληροφορίες για την E-stave

Το κρατικό σλοβενικό αθλητικό στοιχηματικό σάιτ E-stave ή Sportna Loterija λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην επικράτεια της πολιτείας της Σλοβενίας.

Επειδή είναι κρατική υπηρεσία της Σλοβενίας, η μόνη γλώσσα που υποστηρίζει η ιστοσελίδα, δυστυχώς, είναι τα σλοβενικά.

Η άδεια της E-stave

Η Športna Loterija έχει άδεια από το κράτος της Σλοβενίας και είναι η μόνη εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων που έχει αυτήν την άδεια. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες προστατεύονται από το κράτος εάν υπάρχουν προβλήματα με τον πράκτορα στοιχημάτων. Μόνο Σλοβένοι πολίτες επιτρέπεται να στοιχηματίζουν σε αυτό. Επίσης, ο πράκτορας στοιχημάτων διαθέτει σταθερή κρυπτογράφηση SSL πρόσφατης ημερομηνίας. Έτσι, τα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα των παικτών είναι ασφαλή. Από αυτή την πλευρά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η E-stave είναι ένα ασφαλές μέρος για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Εγγραφή και σύνδεση 

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας, θα χρειαστεί πρώτα να κάνετε εγγραφή. Πάνω δεξιά στην σελίδα υπάρχει το κουμπί της εγγραφής. Πατώντας το, θα ανακατευθυνθείτε σε μία φόρμα που θα πρέπει να συμπληρώσετε. Δίπλα από το κουμπί της εγγραφής είναι και η σύνδεση, σε περίπτωση που έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό.

Μπόνους και προσφορές στην E-stave

Το E-stave προσφέρει στους νέους τους χρήστες ένα μπόνους καλωσορίσματος αξίας 5 ευρώ. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί ποτέ να μεταφερθεί σε λογαριασμό ως πραγματικά χρήματα. Ωστόσο, μπορείτε απλά να παίξετε με αυτό. Όσο για άλλα μπόνους και προσφορές, υπάρχει μία ενεργή προσφορά στο Sports Lottery, που ονομάζεται Πρωταθλητής της Ημέρας. Με αυτήν την προσφορά, ο πράκτορας στοιχημάτων επιλέγει τυχαία δέκα μέλη του του κάθε μέρα, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας και έτσι να δικαιούνται τη δυνατότητα να λάβουν ένα έπαθλο 10 ευρώ, το οποίο μπορούν να ξοδέψουν σε αθλητικά στοιχήματα.

Αυτή η προσφορά είναι και η τελευταία που προσφέρει το E-stave στους παίκτες του. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μια μάλλον αδύναμη προσφορά για ένα bookmaker που κατέχει μονοπώλιο στη Σλοβενία. Ίσως δεν είναι η καλύτερη προσπάθεια για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από τη χώρα τους.

Στοίχημα και καζίνο στην E-stave

Η επιλογή των αθλημάτων στο E-stave είναι αρκετά καλή λαμβάνοντας υπόψη τον ανταγωνισμό στην περιοχή. Δηλαδή, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα, όπου η επιλογή των πρωταθλημάτων και των αγώνων είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Επίσης, εκτός από τα συνηθισμένα αθλήματα, οι χρήστες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε μηχανοκίνητα αθλήματα, που είναι σίγουρα μια προσφορά πολύ υψηλής ποιότητας.

Οι αγορές στοιχημάτων είναι επίσης πολύ αξιόλογες. Μπορείτε να επιλέξετε από έναν μεγάλο αριθμό αγορών, ειδικά σε δημοφιλή πρωταθλήματα και αθλήματα. Εκτός από την προσφορά για στοιχήματα πριν από την έναρξη του αγώνα, η εταιρεία στοιχημάτων Športna Loterija προσφέρει επίσης στους χρήστες της μια σταθερή πλατφόρμα για ζωντανά στοιχήματα.E-stave

Εφαρμογή για κινητά στην E-stave

Η E-stave, παρά τις λίγες σχετικά δυνατότητες που παρέχει, έχει κάνει το σημαντικό βήμα να αναπτύξει και εφαρμογή για όλα τα κινητά τηλέφωνα. Έτσι, ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το στοιχηματικό σάιτ από το τηλέφωνό του όπου και να βρίσκεται, και να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της. Αρχικά, υπάρχει εφαρμογή στο App Store στην περίπτωση που ο χρήστης έχει κινητό iOS. Ωστόσο, εάν είναι χρήστης κινητού Android, φυσικά, το Google Play Store παρέχει και αυτό την εφαρμογή. Η μορφολογία της ιστοσελίδας σε υπολογιστή είναι αρκετά παρόμοια με αυτή στα κινητά τηλέφωνα, οπότε ο χρήστης μπορεί εύκολα να καταρτιστεί και στα δύο περιβάλλοντα.

Καταθέσεις και αναλήψεις 

Αυτό το αθλητικό στοίχημα είναι ένας από τους πιο συντηρητικούς bookmakers όσον αφορά τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης. Έχετε πολλούς τρόπους κατάθεσης, δέχονται αρκετές κάρτες πληρωμής, δηλαδή VISA, Mastercard, Maestro και Diners. Είναι δυνατές και τραπεζικές μεταφορές και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ότι δέχονται πληρωμές μέσω Skrill, κάτι που είναι σίγουρα πάρα πολύ θετικό στοιχείο του ιστοτόπου.

Όσον αφορά τους τρόπους πληρωμής, είναι δυνατοί μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, πληρωμής στον λογαριασμό και δεν υπάρχουν προμήθειες για τις πληρωμές. Ο χρόνος συναλλαγής για πληρωμές είναι συνήθως 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αν και πιστεύουμε ότι η υποστήριξη πελατών είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχει ένας αξιοσέβαστος αθλητικός στοιχηματισμός, το E-stave κατάφερε να μας απογοητεύσει και σε αυτό το τμήμα. Δηλαδή, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας, αλλά μόνο μέσω e-mail, γιατί δεν υπάρχει επιλογή για ζωντανή συνομιλία, που είναι σίγουρα ένα μεγάλο μείον. Το να παίζετε σε πρακτορεία στοιχημάτων που δεν έχουν σταθερή υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να λύσετε χωρίς τη βοήθεια κάποιου που εργάζεται σε αυτό το πρακτορείο στοιχημάτων.

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα E-stave