ZEbet

Γενικές πληροφορίες για την ZEbet

Η ZEbet έχει καταφέρει σε λίγα μόνο χρόνια από την ίδρυση της το 2014 να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο όνομα στην αγορά των διαδικτυακών στοιχημάτων. Ιδρύθηκε από την ZEturf, την δεύτερη πιο γνωστή εταιρεία διαδικτυακών ιπποδρομιών. Πλέον, προσφέρει μια αρκετά αξιοπρεπή ποικιλία στοιχηματικών αγώνων που αφορούν διάφορα αθλήματα, καθώς και μπόνους καλωσορίσματος και προσφορές για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των χρηστών. Μπορείτε να απολαύσετε τη δυνατότητα του ζωντανού στοιχηματισμού για μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και σε διάφορες διοργανώσεις, όπως οι Χειμερινοί ή Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. 

Η άδεια της ZEbet

Η διαδικτυακή αυτή στοιχηματική εταιρεία έχει μεριμνήσει για την έκδοση όλων των απαραίτητων και προβλεπόμενων αδειών. Απέκτησε την άδεια της στις 21 Νοεμβρίου 2015 από την κυβερνητική Αρχή Παιγνίων της Μάλτας με αριθμό B2C/113/2004. Χάρη στην άδεια που αποκόμισε από την συγκεκριμένη οργάνωση, μπορεί πλέον νόμιμα και με εγγυημένη της ασφάλεια του παίκτη να προσφέρει ένα νόμιμο και ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και στοιχηματισμού σε διάφορες χώρες ή περιοχές του κόσμου. 

Εγγραφή και σύνδεση στην ZEbet

Η διαδικασία εγγραφής του χρήστη στην πλατφόρμα είναι αρκετά απλή και κατανοητή, καθώς είναι αυτή που έχει συνηθίσει. Αποτελείται από τρία βήματα, την συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων όπως όνομα, ημερομηνία γέννησης και το email του χρήστη. Στη συνέχεια, συμπληρώνει στην πλατφόρμα τη διεύθυνση του και το κινητό του και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την εγγραφή με την επιλογή ονόματος χρήστη και ενός αξιόπιστου κωδικού. Τέλος, καλείται να επαληθεύσει τα στοιχεία του και έπειτα μπορεί να συνδεθεί και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για τη διασκέδαση του.

Μπόνους και προσφορές στην ZEbet

Όπως και οι άλλες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες, η ZEbet έχει να προσφέρει αρκετά μπόνους στους χρήστες. Το μπόνους καλωσορίσματος είναι στο ύψος των 150€, ενώ η εξαργύρωση του γίνεται σε δύο φάσεις. Μετά την πρώτη κατάθεση χρημάτων και το πρώτο στοίχημα που παίζει ο χρήστης, εάν το χάσει η ZEbet του δίνει πίσω το 50% του στοιχήματος άμεσα, το οποίο μπορεί να φτάσει έως τα 100€. Το υπόλοιπο 50% του χαμένου στοιχήματος μπορεί να εξαργυρωθεί μετά την επαλήθευση των στοιχείων του χρήστη.

Πέρα από αυτο το γενναιόδωρο μπόνους καλωσορίσματος, η ZEbet κάνει συχνά κι άλλες προσφορές, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει στην σελίδα με τα promotions.ZEbet

Στοίχημα και καζίνο στην ZEbet

Το μεγάλο ατού της ZEbet είναι το ποδοσφαιρικό της στοίχημα. Προσφέρει μεγάλο εύρος αγώνων και στοιχηματικών δυνατοτήτων και οργανώσεων, όπως η Premier League και η UEFA. Ωστόσο, η ZEbet δεν σταματάει εκεί, καθώς διαθέτη δυνατότητα στοιχηματισμού για 25 διαφορετικά αθλήματα, όπως γκολφ, μπειζμπολ, μπάσκετ, τένις και πολλά άλλα. Σημαντικό προτέρημα της, επίσης, είναι και η δυνατότητα να στοιχηματίζετε ζωντανά, ενώ τα παιχνίδια είναι ακόμα σε εξέλιξη. Παράλληλα, προσφέρετε και ο στοιχηματισμός σε ιπποδρομίες, από τη διαδικτυακή ιστοσελίδα www.zeturf.com, της οποίας η ZEbet είνια θυγατρική.

Εφαρμογή για κινητά στην ZEbet

Η εφαρμογή για κινητά της ZEbet είναι διαθέσιμη και σε Android αλλά και iPhone, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να διασκεδάζουν ελεύθερα απ’ όπου και αν βρίσκονται με την άνεση της κινητής συσκευής. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες χώρες για τις οποίες έχει άδεια η εταιρεία. Μετά από την ανανέωση της εφαρμογής το 2021, είναι πιο γρήγορη και πιο ομαλή στη χρήση της. Θυμίζει αισθητικά την διαδικτυακή ιστοσελίδα της ZEbet, δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση συνοχής και οικειότητας στο χρήστη.

Η εφαρμογή είναι απλή και εύκολη στην περιήγηση της, ενώ τα χρώματα είναι ευχάριστα και δεν κουράζουν το μάτι. Αξιοσημείωτο προτέρημα της είναι η δυνατότητα να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας ματς και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Φυσικά, τα γνωστά χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, όπως το cash-out και τα μπόνους, είναι διαθέσιμα και στην εφαρμογή. Βέβαια, αν δεν επιθυμείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα από το κινητό σας, όπου και εκεί θα συναντήσετε ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον. 

Καταθέσεις και αναλήψεις στην ZEbet

Με την προϋπόθεση ότι το προφίλ σας έχει επαληθευτεί, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις διάφορες προωθητικές προσφορές της ZEbet. Η στοιχηματική εταιρεία δέχετε καταθέσεις από 15€, σε σχέση με άλλες αντίστοιχες εταιρείες που έχουν ελάχιστη κατάθεση στα 10€. 

Οι καταθέσεις γίνονται με διάφορες μεθόδους, για να εξυπηρετήσουν εύρος χρηστών όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι MasterCard, Visa, Virement Bancaire, Paysafe, Neosurf, TicketPremium, Moneyclic, Paypal, και Skrill.

Από το ποσό των 15€, μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας, αρκεί να είναι επαληθευμένο το προφίλ σας. Η ανάληψη μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Skrill. Τα έσοδα σας θα μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή το πορτοφόλι μέσα στις επόμενες 3 με 5 μέρες, χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος που χρειάζεται η ιστοσελίδα για την συναλλαγή. 

Εξυπηρέτηση πελατών στην ZEbet

Το ZEbet έχει ένα αρκετά αξιόλογο τμήμα εξυπηρέτησης πελατων. Υπάρχουν τρεις τρόποι επικοινωνίας με κάποιον αρμόδιο για το θέμα που σας απασχολεί, μέσω email, τηλεφωνικώς και μέσω άμεσων μηνυμάτων. Η ανταπόκριση είναι άμεση και στοχευμένη στο να λυθεί το έκαστο ζήτημα, με διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο.

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα ZEbet