Winner Israel

Γενικές πληροφορίες για την Winner Israel

Ο Winner Israel είναι ένας στοιχηματικός πάροχος με έδρα το Ισραήλ, ο οποίος έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Ανήκει στην μητρική της εταιρεία την Toto, η οποία στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των τοπικων Ισραηλινών αθλημάτων.

Μάλιστα, την τελευταία δεκαετία, έχει επιφέρει έσοδα στο ύψος των 3 δις.

Η μόνη γλώσσα που υποστηρίζεται στην ιστοσελίδα είναι τα Εβραϊκά. 

Η άδεια της Winner Israel

Δεν είναι ξεκάθαρο από που προέρχεται η άδεια λειτουργίας του συγκεκριμένου παρόχου, ή αν διαθέτει καν. Βέβαια, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι παρέχεται από την Κυβέρνηση του Ισραήλ, καθώς πολλά από τα έσοδα του παρόχου πηγαίνουν εκεί. Με δεδομένο ότι η εταιρεία δεν έχει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις άδειες της, θα συμβουλεύαμε να την προσεγγίσετε με προσοχή, για να μην κινδυνεύσετε και να μην γίνεται θύμα εκμετάλλευσης. 

Εγγραφή και σύνδεση 

Όπως και με τις περισσότερες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες, έτσι και αυτή, προαπαιτείται η δημιουργία λογαριασμού για να μπορέσετε να βιώσετε την ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία. Η δημιουργία λογαριασμού είναι αρκετά απλή υπόθεση. Θα βρείτε τα κουμπιά της σύνδεσης και εγγραφής στην πάνω αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και ένα κωδικό πρόσβασης, για να συνδέεστε στην ιστοσελίδα.

Ακόμα, θα πρέπει να συνδέσετε το λογαριασμό με το πραγματικό σας email, το οποίο σε επόμενο στάδιο θα ζητηθεί να επιβεβαιώσετε. Αυτό είναι απαραίτητο για να μπορείτε να παίξετε. Αργότερα, μπορείτε να συμπληρώσετε τις πληροφορίες της κάρτας σας, ενώ έχετε και την επιλογή να ορίσετε ένα όριο στο ποσό των καταθέσεων. Έτσι, δεν θα ξοδέψετε ανεξέλεγχτα τα χρήματά σας.

Μπόνους και προσφορές στην Winner Israel

Η Winner διαθέτει μπόνους καλωσορίσματος, με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Συγκεκριμένα, το μπόνους αφορά 100% επιστροφή στο πρώτο σας στοίχημα, με δυνατότητα κέρδους μέχρι και NIS 50. Για να διεκδικήσετε την προσφορά θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να τηρήσετε τους όρους της. Αυτοί βρίσκονται αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας. Οι προσφορές φαίνεται να ανανεώνονται ανά καιρούς, οπότε καλό θα ήταν να έχετε το νου σας για το πότε θα προκύψει κάποια καινούργια.winner Israel

Στοίχημα και καζίνο στην Winner Israel

H Winner, για τα δεδομένα μιας σχετικά μικρής και τοπικής εταιρίας, έχει μια μέτριου μεγέθους συλλογή από αθλήματα και διοργανώσεις. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ποδόσφαιρο, αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χάντμπολ και μπέιζμπολ. Αυτά είναι όλα κι όλα τα αθλήματα, ενώ οι αθλητικές αγορές δεν είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακές. Γενικότερα, η εταιρεία έχει μια φανερή προτίμηση προς το ποδόσφαιρο. Αν δεν σας ενδιαφέρει κάτι παραπάνω μπορεί να μείνετε ικανοποιημένοι. 

Πέρα από τα συνηθισμένα στοιχήματα, η Winner παρέχει και μικρούς διαγωνισμούς. Κάνετε προβλέψεις για ορισμένα παιχνίδια, σχετικά με τα αποτελεσματα, τα στατιστικά κάθε παίκτη κλπ. 

Εφαρμογή για κινητά στην Winner Israel

Οι προγραμματιστές της συγκεκριμένης εταιρείας στοιχηματισμού γνωρίζουν πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι για το χρήστη η δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχήματα από μια κινητή συσκευή. Δεν έχουν φροντίσει να φτιάξουν ένα mobile app. Ωστόσο, υπάρχει εύκολα πρόσβαση από το πρόγραμμα περιήγησης της smartphone συσκευής .

Η ίδια ιστοσελίδα που έχουν γνωρίσει οι χρήστες από τον υπολογιστή, μεταφέρεται αρμονικά στην άνεση του χεριού τους. Δεν χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής. Μάλιστα, έτσι δεν επιβαρύνεται και η μνήμη του κινητού με περιττές εφαρμογές. 

Καταθέσεις και αναλήψεις 

Οι χρηματικές συναλλαγές είναι αρκετά απλές και κατανοητές. Η Winner Israel δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard, οι οποίες πρέπει να έχουν εκδοθεί στο Ισραήλ. Δηλώνοντας την πρώτη φορά τα στοιχεία της κάρτας σας, η ιστοσελίδα θα τα αποθηκεύσει, ώστε την επόμενη φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση να χρειάζεται απλά να εισάγετε το ποσό. Ακόμα, μπορείτε να κάνετε κατάθεση χρημάτων με τραπεζική μεταφορά, στα στοιχεία που μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα και τα λεφτά αναμένονται να εμφανιστούν στο λογαριασμό σας εντός τριών ημερών.

Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε προπληρωμένη  Toto κάρτα από οποιοδήποτε κατάστημα της μητρικής της εταιρείας. Έπειτα καταχωρείτε τα στοιχεία της στην ηλεκτρονική σελίδα της Winner. Όσον αφορά τις αναλήψεις, μέσω της αντίστοιχης ενότητας, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα σας σε κάποιον λογαριασμό της επιλογής σας, ή να μεταφέρετε τα λεφτά πίσω στην πιστωτική κάρτα την οποία έχετε δηλωμένη. 

Εξυπηρέτηση πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι αρκετά ικανοποιητικό για το μέγεθος της εταιρείας. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα με τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις, η οποία ενότητα είναι αρκετά οργανωμένη και μπορεί να σας καλυψει, χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο.

Στην περίπτωση βέβαια που το πρόβλημα σας είναι πιο εξειδικευμένο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο καθημερινά με συγκεκριμένο, βέβαια ωράριο. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε email, fax ή να συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας και να περιμένετε απάντηση εντός τριών ημερών. 

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Winner Israel