Winamax

Γενικές πληροφορίες για την Winamax

Στην ιστοσελίδα της Winamax γνωρίζουν όλοι την κορυφαία ιστοσελίδα πόκερ στη χώρα της Γαλλίας.

Είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος πόκερ που ξεκίνησε το 2007 και γρήγορα πήρε μεγάλο μερίδιο της αγοράς διαδικτυακού τζόγου στη χώρα. Πλέον, στην ιστοσελίδα στεγάζεται και πλούσιο τμήμα αθλητικού στοιχηματισμού.

Για τους παίκτες που είναι αρχάριοι στο πόκερ, η Winamax έχει μια σχολή πόκερ που θα σας δείξει τα βασικά, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων ειδών παιχνιδιού που μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ο πάροχος κέρδισε το βραβείο “World’s Best Online Operator” το 2013.

Η άδεια της Winamax

Ως πάροχος στοιχηματισμού και πόκερ, η Winamax προσφέρει νόμιμο διαδικτυακό παιχνίδι. Πρόκειται για μία εγγεγραμμένη νόμιμη επιχείρηση στη Γαλλία και ελέγχεται από την ANJ (Ρυθμιστής διαδικτυακών παιχνιδιών της Γαλλίας) με αριθμό αδείας 003-P0-2010-06-05. Η έδρα της είναι στο Παρίσι.

Διαθέτει επίσης 24ωρη ομάδα ασφαλείας που παρακολουθεί συνεχώς όλες τις βάσεις δεδομένων και τους διακομιστές, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος παραμένει ασφαλής για τους παίκτες.

Εγγραφή και σύνδεση στη Winamax

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην Winamax είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους και να κάνετε κλικ στο κουμπί Δημιουργία λογαριασμού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής από εκεί. Στο τέλος, όλα καταλήγουν στη συμπλήρωση μιας απλής φόρμας και στην επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για να παίξετε παιχνίδια με πραγματικά χρήματα, θα πρέπει να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας αποστέλλοντας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ταυτοπροσωπίας.

Μπόνους και προσφορές στη Winamax

Στο αθλητικό στοίχημα, υπάρχει ένα μπόνους καλωσορίσματος μέχρι και τα 200€, ανάλογα με την κατάθεση, το οποίο θα διαιρεθεί σε δωρεάν στοιχήματα.

Το μπόνους στο τμήμα πόκερ της Winamax χωρίζεται σε πέντε κομμάτια. Αυτά οποία πιστώνονται στον λογαριασμό σας αμέσως μόλις συγκεντρώσετε τους απαιτούμενους πόντους αφοσίωσης, που ονομάζονται Mile Points. Αυτοί κερδίζονται με αναλογία τεσσάρων πόντων ανά €1 που τζιράρετε. Για να πάρετε 1€ από το μπόνους, πρέπει να συγκεντρώσετε 30 Μίλια. Όλα αυτά μέχρι ένα μπόνους διπλασιασμού της πρώτης σας κατάθεση μέχρι τα 500€.

Το πρόγραμμα VIP βασίζεται και αυτό στην απόκτηση μιλίων. Καθώς κερδίζετε περισσότερα μίλια, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μετρητά, εισιτήρια για τουρνουά, εξοπλισμό και πολλά άλλα αντικείμενα στο κατάστημα του ιστότοπου.

Winamax

Στοίχημα και καζίνο στη Winamax

Η Winamax φιλοξενεί δεκάδες τουρνουά κάθε είδους πόκερ σε εβδομαδιαία βάση. Τα μεγαλύτερα events τείνουν να προσελκύουν χιλιάδες παίκτες από όλη τη Γαλλία, αλλά και χώρες της Ευρώπης. Ουσιαστικά αρχικά πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις κύριες κατηγορίες, τα “Παιχνίδια μετρητών”, τα “Τουρνουά” και τα “Sit & Go”. Τα τραπέζια που προσφέρονται και οι επιλογές σε αυτά είναι πάρα πολλά, με διαφορετικά μπάτζετ και τρόπους παιχνιδιού.

Σε ότι αφορά το αθλητικό στοίχημα, είναι πολλές οι αγορές που φιλοξενούνται σε μία μεγάλη ποικιλία από αθλήματα. Όσο πιο δημοφιλές το άθλημα, τόσο περισσότερες και οι στοιχηματικές επιλογές σε αυτό.

Εφαρμογή για κινητά στην Winamax

Η εφαρμογή της Winamax για κινητά υποστηρίζει και τα αθλητικά στοιχήματα και το πόκερ. Είναι διαθέσιμο σε iOS και Android και μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του ιστότοπου ή των διαφόρων βιβλιοθηκών (AppStore για iOS και Google Play για Android). Έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται και στο παιχνίδια από υπολογιστή για μία ιδανική εμπειρία μακριά από το σπίτι σας.

Καταθέσεις και αναλήψεις στη Winamax

Σε αντίθεση με τους άλλους ιστότοπους που προσφέρουν υπηρεσίες σε παίκτες που εδρεύουν στην Ευρώπη, η Winamax δεν παρέχει πρόσβαση σε τόσες πολλές επιλογές συναλλαγών. Αυτό είναι κάπως κατανοητό, δεδομένου ότι οι ιστότοποι που εδρεύουν στη Γαλλία τηρούν αυστηρότερους κανόνες σε σχέση με τις υπεράκτιες επιχειρήσεις. Μπορείτε να κάνετε καταθέσεις και αναλήψεις με χρεωστική-πιστωτική κάρτα Visa καιMasterCard, Neteller, Skill, PayPal, Paysafecard και Ticket Surf.

Εξυπηρέτηση πελατών της Winamax

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης της Winamax, αρχικά μέσω e-mail στη διεύθυνση support@winamax.com. Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με φαξ στο +33 1 45 50 19 89, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπου του ταχυδρομείου. Η έλλειψη τηλεφωνικής υποστήριξης, αλλά και του ζωντανού τσατ είναι ένα ελλάτωμα. Ο ιστότοπος της Winamax διαθέτει ένα τμήμα με απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αρκετά ζητήματα.

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Winamax