Tote

Γενικές πληροφορίες για την Tote

Η Tote είναι ένας πάροχος στοιχηματισμού για ιπποδρομίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά του Βρετανικού παιχνιδιού για πάνω από 90 χρόνια.

Μάλιστα, η ίδρυση της αποδίδεται στον ίδιο τον Winston Churchill το 1928. 

Η άδεια της Tote

Λειτουργεί ως εμπορική επωνυμία της TDCO Limited. Αυτή έχει φροντίσει για την προσκόμιση των απαραίτητων αδειών λειτουργίας. Πιο συγκεκριμένα, ελέγχονται από την Επιτροπή τυχερών παιγνίων της Μεγάλης Βρετανίας, με άδεια λειτουργίας υπό τον κωδικό 54779. Έτσι, είναι μια πλήρως νόμιμη εταιρεία, την οποία ο πελάτης μπορεί να εμπιστευτεί για την τιμιότητα των παιχνιδιών και τη δίκαιη διαχείριση των χρημάτων του. 

Εγγραφή και σύνδεση 

Για να μπορέσετε να απολαύσετε πλήρως την στοιχηματική εμπειρία της Tote, το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η δημιουργία λογαριασμού. Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Μπορείτε να βρείτε τα αντίστοιχα κουμπιά της Εγγραφής και της Σύνδεσης στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Οι χρήστες που ακόμα δεν διαθέτουν λογαριασμό, θα πατήσουν το κουμπί της Εγγραφής και η ιστοσελίδα θα τους εμφανίσει μια φόρμα. Αυτή την φόρμα καλείστε να συμπληρώσετε με τα προσωπικά σας στοιχεία με ιδιαίτερη προσοχή. Σίγουρα θα σας ζητηθεί η επαλήθευση τους αργότερα.

Πέρα από τα προσωπικά σας στοιχεία που θα σας ζητηθούν, θα πρέπει να συμπληρώσετε το email σας. Ακόμη, πρέπει να ορίσετε ένα όνομα χρήστη. Θα το χρησιμοποιείτε κάθε φορά για τη σύνδεση σας, μαζί με έναν κωδικό ασφαλείας. 

Μπόνους και προσφορές στην Tote

Όπως πολλές στοιχηματικές εταιρείες, έτσι και η Tote θέλει να ανταμείψει τους παίκτες της με διάφορα μπόνους και προσφορές και, ταυτόχρονα να τους ενθαρρύνει να παίξουν περισσότερο. Η προσφορά καλωσορίσματος είναι αρκετά ελκυστική, καθώς με το πρώτο σας στοίχημα με ελάχιστο ποσό τα 5€, ανεξάρτητα από το αν κερδίσετε ή χάσετε το στοίχημα, θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας άλλα 20€. Αυτό το ποσό δεν μπορείτε να το σηκώσετε στην τράπεζα, αλλά σας το δίνει για να στοιχηματίσετε και σε άλλους αγώνες, με περιθώριο αξιοποίησης του στις 7 μέρες. Άλλες προσφορές αφορούν δωρεάν περιστροφές, πλεονεκτήματα για τους χρήστες της Tote + και διάφορα τουρνουά με ελκυστικά βραβεία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά κάθε μπόνους στην αντίστοιχη ενότητα με τις προσφορές στην ιστοσελίδα. tote

Στοίχημα και καζίνο στην Tote

Η Tote είναι μια αρκετά ιδιαίτερη εταιρεία, με πολύ χαρακτηριστική ιστορία. Ξεκίνησε ως απλά ένας πάροχος στοιχηματισμού για ιπποδρομίες, αλλά έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς του στοιχηματικού κόσμου. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αγώνες ποδοσφαίρου, με μικρές αλλά και μεγάλες αγωνιστικές. Βέβαια, όσον αφορά τις ιπποδρομίες, έχουν δημιουργήσει διάφορα τουρνουά και εικονικά παιχνίδια. Μπορείτε να παίξετε δωρεάν ή και με χρήματα με διάφορα έπαθλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας στάβλο, με τα άλογα της προτίμησης σας, και αν ένα ποσοστό από αυτά προκριθεί, διεκδικείτε ελκυστικά έπαθλα.

Από την άλλη πλευρά, αν σας κούρασε ο στοιχηματισμός, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα με τα παιχνίδια, όπως κουλοχέρηδες, επιτραπέζια παιχνίδια και σκρατς. Υπάρχει μια αξιοπρεπής ποικιλία από παιχνίδια, με καλοσχεδιασμένα γραφικά.

Εφαρμογή για κινητά στην Tote

Οι δημιουργοί της Tote έχουν φροντίσει για το σχεδιασμό αντίστοιχης εφαρμογής, ώστε οι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν από την άνεση του κινητού τους. Μπορούν να απολαύσουν την στοιχηματική εμπειρί από όπου και αν βρίσκονται, με ευκολία Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι εξίσου εύκολο στην πλοήγηση με αυτό του desktop. Έχουν σχεδιαστεί με την ίδια λογική, οπότε είναι πολύ εύκολη η μετάβαση από το ένα μέσο στο άλλο. 

Καταθέσεις και αναλήψεις 

Ο τρόπος που λειτουργούν οι χρηματικές συναλλαγές με τον στοιχηματικό πάροχο, είναι κάτι που πρέπει να διερευνήσετε προσεκτικά πριν την εγγραφή σας σε κάποιον. Η Tote, δυστυχώς, έχει πολύ περιορισμένες επιλογές σε ότι έχει να κάνει με τις δυνατότητες συναλλαγών. Οι μόνες εταιρείες που συνεργάζεται είναι οι Visa και MasterCard, που, ναι, είναι από τις πιο διαδεδομένες, αλλά δεν εξυπηρετούν μεγάλο ποσοστό χρηστών. Δεν φαίνεται να υπάρχουν περιορισμοί στα χρηματικά ποσά που μπορείτε να μεταφέρετε. Ωστόσο, με την πρώτη σας κατάθεση θα σας ζητηθεί η επαλήθευση των στοιχείων σας, μέσω κάποιου επίσημου εγγράφου, όπως ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης. 

Εξυπηρέτηση πελατών

Αν κάτι είναι πλήρως ικανοποιητικό για τον συγκεκριμένο στοιχηματικό πάροχο, αυτό είναι το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να βρείτε λύση σε κάποιο τυχόν πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αρχικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα με τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις. Αν δεν βρείτε κάποια απάντηση που να σας καλύπτει, μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω email ή live chat. Ακόμη μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κάποιο από τα social media που χρησιμοποιούν, ακόμα και να πάρετε τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές η εξυπηρέτηση πελατών είναι αρκετά αποτελεσματική και γρήγορη. 

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Tote