Tab Gold

Γενικές πληροφορίες για την Tab Gold

Η ιστοσελίδα της Tab Gold δραστηριοποιείται σε χώρες της Αφρικής, κυρίως στη Νότιο Αφρική και τη Ζάμπια.

Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει αφοσιωθεί στις ιπποδρομίες, ενώ προσφέρει και λίγες επιλογές σε ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Είναι ένας πάροχος με πολύ απλό προφίλ και λίγες επιλογές. Δεν προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω, έχοντας μία αρκετά απλή και αναχρονιστική σελίδα με λίγα εργαλεία και επιλογές.

Απογοητεύει η έλλειψη προσφορών, αφού δεν υπάρχει επιβράβευση για τους παίκτες που συμμετέχουν.

Η άδεια της Tab Gold

Η Tab Gold είναι αδειοδοτημένη από την τοπική κυβέρνηση της Ζάμπια. Συγκεκριμένα, έχει πάρει την άδεια με αριθμό 1998/024366/07 από την Εθνική Αρχή Ιπποδρομιών, ώστε να φιλοξενεί πονταρίσματα σε σχετικά γεγονότα. Ακόμη, υπάρχει άδεια και από την αρχή τυχερών παιχνιδιών KwaZulu-Natal από το 2010 και τη Νότιο Αφριική.
Ο πάροχος παίρνει θέση και για το υπεύθυνο παιχνίδι. Είναι αυστηροί οι όροι για να γίνει κάποιος μέλος της εταιρείας, ενώ υπάρχουν προτροπές για αντιμετώπιση της προοπτικής του εθισμού.

Εγγραφή και σύνδεση

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να ποντάρετε με πραγματικά χρήματα στην Tab Gold. Πρόκειται για μία πιο περίπλοκη διαδικασία εγγραφής από εκείνες που έχουμε συνηθίσει στις ευρωπαϊκές σελίδες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία. Θα βρείτε τη φόρμα από το πράσινο κουμπί “Open New Account” που εμφανίζεται ψηλά στη σελίδα.

Πολλά είναι τα στοιχεία που πρέπει να καταχωρήσετε. Από τα βασικά, όνομα, επώνυμο, email, όνομα χρήστη και κωδικό ασφαλείας, μέχρι στοιχεία ταυτοπροσωπίας. Θα χρειαστεί φωτογραφία από ένα επίσημο έγγραφο, όπως ταυτότητα ή διαβατήριο. Ακόμη η εταιρεία απαιτεί να προσκομίσετε και στοιχεία εισοδήματος. Αυτό έχει σκοπό την αποφυγή του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ακόμη, θα χρειαστεί ο τηλεφωνικός σας αριθμός, αλλά και σχετική επιβαβείωση. Αφού συμπληρώσετε και στοιχεία διεύθυνσης, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να γίνετε δεκτοί στην Tab Gold. Είναι υποχρεωτικό να είστε άνω των 18 ετών για να μπορέσετε να γίνετε μέλος.

Μπόνους και προσφορές στην Tab Gold

Δεν βρίσκουμε σταθερές προσφορές στην ιστοσελίδα της Tab Gold. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει κάποιο μπόνους καλωσορίσματος για νέους παίκτες. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ούτε προγράμματα επιβράβευσης ή κάποιος καθημερινός δωροτροχός για τους πιστούς και δραστήριους.

Το μόνο που βρίσκουμε στην ιστοσελίδα από άποψη προσφοράς είναι κάποια τζάκποτ και κληρώσεις με χρηματικά έπαθλα.Tab Gold

Στοίχημα και καζίνο

Είναι ξεκάθαρο ότι η Tab Gold εστιάζει στις ιπποδρομίες, αλλά και τις κυνοδρομίες. Σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες κατηγορίες στοιχηματισμού, η κάλυψη δείχνει αρκετά ικανοποιητική. Υπάρχουν γεγονότα από πολλές χώρες, αλλά και ποικιλία στις αγορές. Ωστόσο, δεν υπάρχει γκάμα σε οτιδήποτε άλλο.
Η εταιρεία προσπαθεί να εντάξει και ποδοσφαιρικές επιλογές στη βιβλιοθήκη της, όμως είναι πολύ περιορισμένες. Παράλληλα, δεν υπάρχουν δυνατότητες όπως live streaming για τις ιπποδρομίες και το ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και ζωντανό στοίχημα στο δεύτερο. Έτσι, το ποδόσφαιρο δείχνει να είναι απλά συμπληρωματικό στις ιπποδρομίες και τις κυνοδρομίες, με ελάχιστες αναμετρήσεις.

Εφαρμογή για κινητά Tab Gold

Δεν συναντάμε κάποιο app για κινητά από την Tab Gold. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει, ότι δεν μπορείτε και να παίξετε από ένα κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ. Η ίδια η ιστοσελίδα είναι αρκετά απλή και ελαφριά. Έτσι, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την κινητή συσκευή σας να τη φορτώσει και να απολαύσετε το παιχνίδι από εκεί.
Πρέπει απλά να συνδεθείτε μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης και η ιστοσελίδα θα προσαρμοστεί στην οθόνη σας. Μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας και να παίξετε ό,τι επιθυμείτε.

Καταθέσεις και αναλήψεις στην Tab Gold

Αρκετές είναι οι μέθοδοι πληρωμών που εξυπηρετεί η Tab Gold. Έτσι, μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα από και προς το λογαριασμό μας, ακόμα και αν έχουμε τρόπους συναλλαγών που δεν είναι τοπικοί. Για παράδειγμα, εξυπηρετούνται οι χρεωστικές και πιστωτικές Mastercard και Visa, αλλά και τραπεζικά εμβάσματα.
Σε ότι αφορά το κοινό της χώρας, υπάρχουν αρκετές επιπλέον επιλογές. Βρίσκουμε υπηρεσίες τύπου Ozow και Peach Payments. Επιπλέον, εξυπηρετούνται τα voucher Kazang, OttVoucher και 1Voucher.
Υπάρχουν, βεβαίως, και τα φυσικά καταστήματα της Tab Gold για κατάθεση και ανάληψη.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αρκετοί είναι οι μέθοδοι επικοινωνίας που συναντάμε στην Tab Gold, κάτι αρκετά αισιόδοξο και θετικό για τον πάροχο. Όχι ένα ή δύο, αλλά τέσσερα είναι τα τηλέφωνα που μπορούμε να απευθυνθούμε για απορίες ή βοήθεια σχετικά με το στοιχηματισμό μας. Μπορείτε να καλέσετε στα +27 31 314 1874, +27 31 314 1869, +27 31 314 1870 και +27 31 314 1482 για οποιοδήποτε θέμα.
Βεβαίως, η ιστοσελίδα έχει ενσωματωμένο ζωντανό τσατ, ώστε να στείλετε άμεσα μηνύματα σε κάποιον εκπρόσωπο της Tab Gold. Απλά κάντε κλικ στο μπλε κουμπί στη βάση της σελίδας και αναφέρετε το ζήτημά σας.
Υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στο support@goldcircle.co.za, αλλά ακόμα και φυσικής επιστολής. Η διεύθυνση της Tab Gold είναι 150 Avondale Road, Durban.

Tab Gold

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Tab Gold