SportLife

Γενικές πληροφορίες για την SportLife

Η SportLife είναι μια εταιρεία στοιχηματισμού, με ίδρυση το 2007 στη Βόρεια Μακεδονία. Διαθέτει πολλά φυσικά καταστήματα σε διάφορα μέρη της χώρας, και ειδικότερα στα Σκόπια. Είναι ένας πάροχος στοιχηματισμού σχετικά μικρού βελινεκούς, καθώς όλες οι στοιχηματικές συναλλαγές που κάνει, πραγματοποιούνται στη συγκεκριμένη χώρα. Παρά το μικρό της μέγεθος, διαθέτει μια αρκετά καλοστημένη ιστοσελίδα. Είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες, και ο παίκτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε φωτεινό και νυχτερινό περιβάλλον της ιστοσελίδας, δημιουργώντας έτσι μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία

Η άδεια της SportLife

Η άδεια λειτουργίας της SportLife προέρχεται από την Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Η συγκεκριμένη άδεια είναι σε ισχύ από το 12.08.2016, με κωδικό Reg. 42-6071/1. Είναι πολύ σημαντικό για μια εταιρεία να έχει διαφάνεια ως προς τις άδειες λειτουργίας, ώστε οι παίκτες να νιώθουν ασφαλείς και να έχουν μια εγγυημένη στοιχηματική εμπειρία.

Εγγραφή και σύνδεση 

Η διαδικασία της εγγραφής είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνει ο παίκτης για να μπορεί να συμμετάσχει στην στοιχηματική εμπειρία που προσφέρει ο συγκεκριμένος πάροχος.

Είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Θα βρείτε τα κουμπιά της σύνδεσης και της εγγραφής στο πάνω μέρος της οθόνης και πατώντας αυτό της εγγραφής, θα εμφανιστεί μπροστά σας ένα παράθυρο με μια φόρμα την οποία καλείστε να συμπληρώσετε. Θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση κατοικίας, ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο και email. Ακόμα, σε αυτό το στάδιο θα πρέπει να ορίσετε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αφού περάσετε το captcha τεστ και επιβεβαιώσετε την ηλικία σας και ότι συμφωνείτε με τους κανόνες λειτουργίας. 

Μπόνους και προσφορές στην SportLife

Δυστυχώς, στην Sportlife δύσκολα θα βρείτε κάποιο μπόνους καλωσορίσματος για τους παίκτες. Ενώ συνολικά οι προσφορές τους είναι ελάχιστες, οι διοργανωτές περιστασιακά μπορεί να δημιουργήσουν ορισμένα events και παιχνίδια, ώστε οι παίκτες να μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο μπόνους, είτε αυτό είναι χρήματα, είτε αυξημένες αποδόσεις σε κάποιο στοίχημα. sportlife

Στοίχημα και καζίνο στην SportLife

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από την επωνυμία της SportLife, κύρια ασχολία της είναι τα αθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένας πάροχος αθλητικών στοιχημάτων. Με δεδομένο το μέγεθος του παρόχου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται, μπορούμε να δικαιολογήσουμε την σχετικά μικρή ποικιλία αθλημάτων. Σας δίνεται η δυνατότητα να στοιχηματίσετε στα πιο γνωστά και δημοφιλή αθλήματα του χώρου, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, χόκεϊ, χάντμπολ και βόλεϊ.

Ακόμα, υπάρχει και η επιλογή του ζωντανού στοιχήματος, σε μια ποικιλία αθλημάτων αντίστοιχου μεγέθους. Έτσι, αν σας εξιτάρει να βάζετε να στοιχήματα σας ενώ ο αγώνας είναι ακόμα σε εξέλιξη, θα μείνετε ικανοποιημένοι από τον πάροχο.

Εφαρμογή για κινητά στην SportLife

Πολλοί χρήστες προτιμούν να απολαμβάνουν τη στοιχηματική εμπειρία τους από την παλάμη του χεριού τους. Είναι σημαντικό για πολλούς να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν όπου και αν βρίσκονται, όλες τις ώρες της ημέρας. Γι΄αυτό, είναι μεγάλο πλεονέκτημα της SportLife η ύπαρξη αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Βέβαια, η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες συσκευών android. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την επίσημη ιστοσελίδα του παρόχου στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας.

Η διαδικασία λήψης της εφαρμογής είναι αρκετά απλή. Πατώντας πάνω στο αντίστοιχο κουμπί που θα σας εμφανίσει, αρκεί να περιμένετε να γίνει η λήψη της εφαρμογής και στη συνέχεια να πατήσετε πάνω στο αρχείο, ώστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση. 

Καταθέσεις και αναλήψεις 

Ως κυρίως τοπικός πάροχος στοιχημάτων, δεν δέχεται ηλεκτρονικές χρηματικές συναλλαγές. Ότι στοιχήματα θέλετε να τοποθετήσετε, θα πρέπει να επισκεφθείτε κάποιο φυσικό κατάστημα της περιοχής σας, για να μπορέσετε να καταθέσετε κάποιο ποσό, το οποίο θα στοιχηματίσετε αργότερα. Ομοίως, για την ανάληψη των κερδών σας, θα πρέπει πάτε από κοντά αυτοπροσώπως για να τα παραλάβετε. Η απουσία της δυνατότητας συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικής τράπεζας ή πορτοφολιού, είναι μεγάλο μειονέκτημα, καθώς περιορίζει σημαντικά τον αριθμό των παικτών που μπορούν να συμμετάσχουν στην στοιχηματική εμπειρία της SportLife. 

Εξυπηρέτηση πελατών

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη στοιχηματική διαδικασία, υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε τη λύση του. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον αρμόδιο της εταιρείας, είτε μέσω email, φαξ ή και τηλέφωνο. Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε και κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της περιοχής σας, όπου θα σας εξυπηρετήσει κάποιος υπεύθυνος υπάλληλος.

sportlife

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα SportLife