Misli

Γενικές πληροφορίες για την Misli

H Misli ιδρυθηκε το 2009 ως εταιρεία παροχής διαδικτυακών στοιχημάτων, σε συνεργασία με την Spor Toto Organization. Από το 2019, έχει γνωρίσει ραγδαία ανάπτυξη. Pλέον διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες στοιχηματικές εταιρίες της Τουρκίας. Ένα από τα μεγαλύτερα της κατορθώματα, είναι η εισαγωγή του εικονικού στοιχηματισμού και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ήταν η πρώτη που το έκανε στην Τουρκία. 

Η άδεια της Misli

Η Misli διαθέτει ένα αρκετά ενημερωμένο και σύγχρονο σάιτ, με πληροφορίες χρήσιμες για το κοινό και τη σχέση του με το στοιχηματισμό. Είναι μια υπεύθυνη εταιρία, που προειδοποιεί τους παίκτες της για τους κινδύνους του στοιχηματισμού. Τους δίνει συμβουλές, καθώς και καθοδήγηση για να αποφευχθεί η εξάρτηση και η ασύστολη σπατάλη χρημάτων. Έτσι, φαίνεται να είναι ένας αξιόπιστος πάροχος, με άδεια από την αρμόδια επιτροπή της Τουρκίας. 

Εγγραφή και σύνδεση στην Misli

Η δημιουργία λογαριασμού είναι απαραίτητη για να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία που προσφέρει ο συγκεκριμένος στοιχηματικός πάροχος. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τα αντίστοιχα κουμπιά της σύνδεσης και της δημιουργίας λογαριασμού, στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας. Αν έχετε λογαριασμό, αρκεί να συμπληρώσετε τον Αριθμό Μέλους σας και των κωδικό σας για να συνδεθείτε. Εναλλακτικά, αν δεν έχετε λογαριασμό, η δημιουργία του είναι αρκετά απλή υπόθεση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, ημερομηνία γέννησης, email και αριθμό τηλεφώνου. Επίσης, να ορίσετε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης, τον οποίο μόνον εσείς γνωρίζετε. Στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιώσετε κάποιο από τα στοιχεία σας, για να μπορείτε να κάνετε άφοβα τις χρηματικές σας συναλλαγές.

Μπόνους και προσφορές στην Misli

Στην ιστοσελίδα της Misli δεν θα βρείτε ειδική ενότητα με προσφορές και μπόνους, καθώς λειτουργεί κυρίως με κουπόνια. Σε συγκεκριμένες οργανώσεις που επιλέγει η εταιρεία, μπορείτε να κερδίσετε αυξημένες αποδόσεις για μεγαλύτερο κέρδος, μέχρι και 500 TL την ημέρα. Η συγκεκριμένη προσφορά αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2022. Θα ανανεωθεί με νέες προσφορές και εξίσου ελκυστικά βραβεία. 

Πρέπει να αναφερθεί, ότι, δυστυχώς, δεν προσφέρεται κάποιο μπόνους καλωσορίσματος στους νέους παίκτες. Αυτό ρίχνει λίγο πίσω την εταιρία, ειδικά όταν συγκρίνεται με τις αντίστοιχες του κλάδου, οι περισσότερες από τις οποίες προσφέρουν στους νέους παίκτες ένα ελκυστικό μπόνους για να τους ενθαρρύνουν. Misli

Στοίχημα και καζίνο στην Misli

Η Misli διαθέτει μια αρκετά μικρή αλλά αξιοπρεπή ποικιλία από αγώνες και αθλητικές διοργανώσεις, ώστε ο χρήστης να μπορεί να διαλέξει αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετμπολ, τένις, χόκεϊ, σνούκερ και βόλεϊ. Μερικά από αυτά τα αθλήματα διαθέτουν και ζωντανό στοιχηματισμό, δηλαδή ενώ ο αγώνας είναι ακόμα σε εξέλιξη. 

Αν σας ενδιαφέρουν οι ιπποδρομίες, στην ιστοσελίδα της Misli μπορείτε να βρείτε αξιόλογες αναλύσεις. Η ίδια η εταιρεία σας βοηθά να στοιχηματίσετε σωστά, στοχευμένα. Τέλος, σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει για τη μικρή ποικιλία των διαθέσιμων αθλημάτων, ο πάροχος έχει στραφεί στις πιο σύγχρονες μορφές στοιχηματισμού, όπως εικονικά παιχνίδια διαφόρων αγωνιστικών διοργανώσεων, καθώς και ηλεκτρονικών παιχνιδιών. 

Εφαρμογή για κινητά στην Misli

Βλέποντας την ανάγκη των παικτών για εύκολο στοιχηματισμό από την άνεση της κινητής τους συσκευής, η Misli λάνσαρε εφαρμογή για αυτό ακριβώς το σκοπό. Είναι συμβατή με συσκευές που διαθέτουν λογισμικό Android αλλά και iOS, για να καλύψει τις ανάγκες όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή απο την ιστοσελίδα της Misli σε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας, ή από το AppStore για τους χρήστες iOS.

Καταθέσεις και αναλήψεις στην Misli

Οι καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων μπορούν να γίνουν σε άμεσο χρόνο, χωρίς να χρειαστούν οι μέρες επεξεργασίας του αιτήματός σας από την τράπεζα. Ακόμα, δεν έχετε παρακράτηση κάποιου ποσού από την ιστοσελίδα, ή την τράπεζα σας, οπότε μπορείτε να απολαύσετε το 100% των εσόδων σας, άμεσα και γρήγορα. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν όλες τις ώρες της ημέρας, 24/7. Γίνονται μέσω mobile banking, internet banking, κάρτα ATM, συναλλαγές χωρίς κάρτα ή τηλεφωνικούς παρόχους.

Οι αναλήψεις χρημάτων είναι διαθέσιμες αυτοστιγμή, μέσω τοπικών τραπεζών, όπως Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, TEB, Vakıfbank, Yapı Kredi Bank ή Ziraat Bank. Μπορείτε να ορίσετε ποια τράπεζα και σε ποιο λογαριασμό επιθυμείτε να αποστέλλονται τα χρήματα, και η διαδικασία γίνεται αυτόματα.

Εξυπηρέτηση πελατών της Misli

Για τυχόν ζητήματα ή απορίες που προκύπτουν, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια αρκετά οργανωμένη και αναλυτική ενότητα της ιστοσελίδας, με Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις. Αν δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο της εταιρείας μέσω τηλεφώνου ή συμπληρώνοντας μια φόρμα επικοινωνίας. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη ζωντανή συνομιλία.

Misli

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Misli