Interbet.co.za

Γενικές πληροφορίες για την Interbet.co.za

Η Interbet.co.za είναι μια στοιχηματική εταιρεία με έδρα της Νότιο Αφρική. Επιτρέπει, ωστόσο, σε παίκτες από πολλές αφρικανικές και όχι μόνο χώρες να συμμετέχουν και να δημιουργήσουν λογαριασμό.
Πάντως, η ιστοσελίδα της μόνο μοντέρνα και σύγχρονη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Είναι κάπως χαοτική και η περιήγηση δεν είναι εύκολη, κάτι που δυσκολεύει αρκετά την εμπειρία του χρήστη.
Οι προσφορές δεν αφορούν μεγάλα ποσά, όμως θετικά μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την παρουσία κάποιων ευρωπαϊκών τρόπων πληρωμής στις επιλογές της.

Η άδεια της Interbet.co.za

Η νομιμότητα είναι ένα βασικό στοιχείο για την ομαλή και σταθερή λειτουργία ενός παρόχου λογισμικού. Η Interbet.co.za το έχει καταφέρει χάρη στην άδεια που διαθέτει για προσφορά τυχερών παιχνιδιών, η οποία έχει εκδοθεί στο όνομα της εταιρείας Interbet.co.za International (Pty) Ltd από την Αρχή Παιγνίων του Western Cape. Πρόκειται για μια επιτροπή της Νότιας Αφρικής, η οποία έχει αδειοδοτήσει αρκετές στοιχηματικές εταιρείες από την Αφρική και όχι μόνο.
Ο πάροχος ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, ενώ προάγει το υπεύθυνο παιχνίδι, ώστε να κρατήσει τους παίκτες μακριά από τον εθισμό.

Εγγραφή και σύνδεση στην Interbet.co.za

Η εγγραφή στην Interbet.co.za είναι απαραίτητη για να ποντάρετε με πραγματικά χρήματα. Επίσης, είναι σημαντικό ότι, σε αντίθεση με αρκετές ιστοσελίδες από την Αφρική, δεν απαιτείται να έχετε ένα κινητό τηλέφωνο από χώρα της Αφρικής για να ανοίξετε λογαριασμό.
Αφού πατήσετε στο μπλε κουμπί της εγγραφής, συμπληρώστε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση email και έναν αριθμό κινητού. Επίσης, πρέπει να ορίσετε κωδικό πρόσβασης για να γίνεται η σύνδεση στη σελίδα. Πρέπει να ενημερώσετε για το έγγραφο ταυτοπροσωπίας που θα χρησιμοποιήσετε, ενώ γίνονται δεκτά τα διαβατήρια από αρκετές χώρες.
Με το που ολοκληρώσετε, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην Interbet.co.za και να ξεκινήσετε να εξερευνάτε τις στοιχηματικές επιλογές.

Μπόνους και προσφορές στην Interbet.co.za

Οι προσφορές που συναντάμε στη σελίδα της Interbet.co.za αφορούν τόσο τους νέους, όσο και τους παλιούς και δραστήριους παίκτες της σελίδας. Η πρώτη σας κατάθεση στη σελίδα σας δίνει ένα μπόνους στοίχημα μέχρι και περίπου 5€. Ακόμη, σε καθημερινή βάση δικαιούστε επιστροφές χρημάτων, ενώ αρκετά παιχνίδια του στοιχήματος έχουν ενισχυμένες αποδόσεις.

Επίσης, συστήνοντας έναν φίλο σας να εγγραφεί στην Interbet.co.za, μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν στοίχημα 25R, περίπου 1.5€.Interbet.co.za

Στοίχημα και καζίνο στην Interbet.co.za

Το στοιχηματικό τμήμα της Interbet.co.za δεν προσφέρει πολλά αθλήματα για να ποντάρετε. Ξεχωρίζουμε το ποδόσφαιρο, το γκολφ, το τένις, σνούκερ, βόλεϊ, χόκεϊ και μερικά ακόμα. Η ιστοσελίδα δεν είναι πολύ εργονομική, οπότε ίσως να δυσκολευτείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες αγορές και τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει. Ωστόσο, έχει μία βασική ποικιλία, η οποία όμως δεν συνοδεύεται από πίνακες στατιστικών πριν ή κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.
Πέρα από τα βασικά αθλήματα, μπορείτε να ποντάρετε και σε ιπποδρομίες, που είναι πολύ δημοφιλείς στη Νότιο Αφρική.
Ακόμη, συναντάμε και κάποια ειδικά στοιχήματα στην πολιτική, για τους φίλους των fun bets.

Εφαρμογή για κινητά στην Interbet.co.za

Η εταιρεία της Interbet.co.za έχει δημιουργήσει μία αποκλειστική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS, αλλά και για τους χρήστες που έχουν smartphone ή τάμπλετ με Android.

Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το Interbet.co.za app απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας, αφού υπάρχει σχετική καρτέλα σε εμφανές σημείο.

Βεβαίως, οι χρήστες που δεν επιθυμούν να συνδέονται από την εφαρμογή, μπορούν να παίζουν απευθείας από ένα browser. Απλά πληκτρολογούν την Interbet.co.za στο πεδίο αναζήτησης και μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους και να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Καταθέσεις και αναλήψεις στην Interbet.co.za

Αρκετές είναι οι επιλογές συναλλαγών, που καλύπτει ο πάροχος της Interbet.co.za. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα που καλύπτει βασικές μεθόδους πληρωμής της Αφρικής, ωστόσο, οπότε λίγες από αυτές χρησιμοποιούμε στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Ο λόγος για τις EasyLoad, Ozow, Fivewest, Blu Voucher κλπ.

Οι χρήστες από την Ελλάδα, πάντως, μπορούν να εξυπηρετηθούν με τις επιλογές των τραπεζικών καρτών Visa και Mastercard, κάτι που προσφέρει σημαντική ευελιξία. Επίσης, ίσως συναντήσουμε και δυνατότητα πληρωμής με τα voucher OTTVoucher και 1Voucher.

Ανάλογα με τη χώρα που συνδέεστε ενδέχεται να ποικίλουν οι μέθοδοι πληρωμής, αλλά και τα όρια.

Εξυπηρέτηση πελατών της Interbet.co.za

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία ή προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη δραστηριότητά σας στην Interbet.co.za, η ομάδα επικοινωνίας της εταιρείας μπορεί να σας βοηθήσει. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να έρθετε σε επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, που είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο.
Σε πρώτη φάση, υπάρχει live chat, όπου αναφέρετε το ερώτημά σας και ένας εκπρόσωπος σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας. Επίσης, συναντάμε και το email support@Interbet.co.za.co.za, αλλά και τον τηλεφωνικό αριθμό +27 21 4657340 , όπου μπορείτε να καλέσετε για οποιαδήποτε απορία.

Interbet.co.za

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Interbet.co.za