Feelingbet

Γενικές πληροφορίες για τη Feelingbet

Η Feelingbet είναι μία στοιχηματική ιστοσελίδα από την Γαλλία. Αν και δεν είναι τόσο γνωστή, έχει καλές προσφορές και μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων. Έχει όμορφο περιβάλλον χρήστη, απλό και οργανωμένο, και δεν μπερδεύει τον χρήστη. Προσφέρεται μόνο στη γαλλική γλώσσα, οπότε αν δεν γνωρίζετε γαλλικά, υπάρχει μόνο η προοπτική της αυτόματης μετάφρασης.

Η ενότητα της ιστοσελίδας με τίτλο “Προβλέψεις” μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες που δεν έχουν σχετικά καλή γνώση ή ψάχνουν νέες επιλογές. Υπάρχει προοπτική να παίξουν στοιχήματα ακολουθώντας τις συμβουλές της Feelingbet για πονταρίσματα.

Η άδεια της Feelingbet

Η άδεια της Feelingbet και της εταιρείας που τη διαχειρίζεται, της Feeling Publishing, προέρχεται από την αρμόδια αρχή τυχερών παιχνιδιών στη Γαλλία. Ο πάροχος ανήκει στο Μητρώο Εμπορίου και Εταιρειών, έχοντας αριθμό SIREN 751072844 και έχει έδρα την Μασσαλία.

Εγγραφή και σύνδεση

Η Feelingbet έχει αρκετά μπόνους και προσφορές, τα οποία ισχύουν με ορισμένες προϋποθέσεις από την προωθητική ομάδα της Feelingbet. Ο χρήστης απολαμβάνει μπόνους εγγραφής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επικοινωνώντας με αίτημα στην ομάδα της ιστοσελίδας για να διεκδικήσει το μπόνους αυτό. Αυτά τα δωρεάν στοιχήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 250€ σε βάθος 5 μηνών. Επιπλέον μπόνους καλωσορίσματος έχει και το πρώτο σας στοίχημα. Εάν το χάσετε, σας επιστρέφεται ένα ποσό μέχρι και 50€.

Μπόνους και προσφορές στη Feelingbet

Η Feelingbet έχει αρκετά μπόνους και προσφορές, τα οποία ισχύουν με ορισμένες προϋποθέσεις από την προωθητική ομάδα της Feelingbet. Ο χρήστης απολαμβάνει μπόνους εγγραφής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επικοινωνώντας με αίτημα στην ομάδα της ιστοσελίδας για να διεκδικήσει το μπόνους αυτό. Αυτά τα δωρεάν στοιχήματα μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 250€ σε βάθος 5 μηνών. Επιπλέον μπόνους καλωσορίσματος έχει και το πρώτο σας στοίχημα. Εάν το χάσετε, σας επιστρέφεται ένα ποσό μέχρι και 50€.feelingbet

Στοίχημα και καζίνο στη Feelingbet

Πολλά αθλήματα φιλοξενούνται στον ιστότοπο της Feelingbet. Μερικά από αυτά είναι το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, βόλεϊ, χόκεϊ επί πάγου, μπέιζμπολ, γκολφ και πολλά άλλα. Οι επιλογές στοιχηματισμού που υπάρχουν είναι οι βασικές, ενώ θα σας φανεί χρήσιμο το πεδίο “Προβλέψεις” που υπάρχει στην αρχή της σελίδας.

Στο πεδίο Προβλέψεις γίνονται αναλύσεις σχετικά με τον αγώνα και στο τέλος σας δίνεται μία πρόταση πονταρίσματος. Δυστυχώς οι αποδόσεις της Feelingbet δεν είναι τόσο υψηλές όσο σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες και δεν διατίθεται ζωντανή μετάδοση του αγώνων σε live streaming.

Εφαρμογή για κινητά στη Feelingbet

Υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα iOS και Android. Η Feelingbet έχει κάνει καλή δουλειά όσον αφορά την ασφάλεια της εφαρμογής, η οποία μπορεί να ανοίξει και με δακτυλικό αποτύπωμα για πιο γρήγορη πρόσβαση. Η εφαρμογή είναι ευχάριστη με λειτουργικό περιβάλλον και σας επιτρέπει γρήγορο στοιχηματισμό, συναλλαγές και επικοινωνία με την ομάδα εξυπηρέτησης..

Καταθέσεις και αναλήψεις

Η ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών είναι κύριο μέλημα της Feelingbet. Αυτό επιτυγχάνεται με την κρυπτογράφηση που πραγματοποιείται και τη συνεργασία με αξιόπιστους παρόχους διαδικτυακών πληρωμών. Στις συναλλαγές δεν υπάρχει κάποια προμήθεια και οι μέθοδοι πληρωμής γίνονται μέσω Visa, Paypal, Skrill, Paysafe και της τράπεζας CB. Αντίστοιχα λειτουργούν και οι αναλήψεις από την Feelingbet.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η Feelingbet βρίσκεται κοντά στο κοινό της, παρέχοντας βοήθεια με την εξυπηρέτηση πελατών με δύο κύριους τρόπους. Ο ένας τρόπος είναι με την αποστολή email από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και ο δεύτερος μέσω της σχετικής φόρμας που υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα είναι διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή της ημέρας και της εβδομάδας. Δυστυχώς, δεν προσφέρεται κάποιος τηλεφωνικός αριθμός ή ζωντανή συνομιλία. Τέλο,ς υπάρχει στην ιστοσελίδα η ενότητα FAQ. Εκεί η Feelingbet έχει συγκεντρώσει ερωτήσεις με διάφορα θέματα ανά κατηγορία και τα έχει απαντήσει, ώστε να βοηθήσει τους χρήστες της να κατατοπιστούν. Έτσι, δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με το αρμόδιο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

feelingbet

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Feelingbet