BlueBet

Γενικές πληροφορίες για την BlueBet

Ο στοιχηματικός πάροχος της BlueBet είναι μια αυστραλιανή εισηγμένη εταιρεία με γραφεία στο Ντάργουιν και στο Σίδνεϊ.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, Μάικλ Σάλιβαν, είναι ένας από τους κορυφαίους bookmakers της Αυστραλίας για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Αυτή η εμπειρία δημιούργησε την BlueBet to 2015 και την διατηρεί ως έναν από τους καλύτερους παρόχους στοιχηματισμού της Αυστραλίας.

Κυριαρχούν τα χρώματα του μπλε και του κόκκινου, ενώ θα έλεγε κανείς ότι η ατμόσφαιρα θυμίζει αρκετά την SportingBet. Μάλιστα, ο ίδιος ο Σάλιβαν έχει έντονο παρελθόν με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Αυτό που θα μπορούσαμε να περιμένουμε ως νέα προσθήκη είναι οι ζωντανές μεταδόσεις των -σημαντικών έστω- γεγονότων.

Η άδεια της BlueBet

Η εταιρεία στοιχημάτων της BlueBet ελέγχεται από την Racing NSW και είναι μέλος του Συνεταιρισμού NSW Bookmakers Cooperative. Πρόκειται για μία ένωση που εγγυάται την πληρωμή όλων των κερδοφόρων στοιχημάτων που έχουν τοποθετηθεί με τα μέλη της. Ουσιαστικά, αυτό εξασφαλίζει ότι οι συναλλαγές των παικτών είναι ασφαλής, αλλά και ότι η ίδια η ιστοσελίδα θα είναι τυπική στα καθήκοντά της.

Εγγραφή και σύνδεση στην BlueBet

Ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στην BlueBet είναι μέσω της ιστοσελίδας. Πατήστε το κουμπί της εγγραφής και συμπληρώστε τα απαιρούμενα πεδία με τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.  Η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρωθεί και ορίζετε τον κωδικό σας, ενώ παραχωρείτε προσωπικά στοιχεία. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε έναν από τους ανθρώπους της εξυπηρέτησης πελατών στο 1800 797 066. Τηλεφωνικά, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό, αλλά και να κάνετε την πρώτη σας κατάθεσης.

Μπόνους και προσφορές στην BlueBet

Η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία δεν επιτρέπεται νόμιμα να προσφέρει μπόνους εγγραφής, λόγω αλλαγών στην αυστραλιανή νομοθεσία περί τζόγου.

Είναι αρκετά δυσάρεστο το γεγονός ότι αν πατήσει κάποιος το κουμπί “Προσφορές” στην σελίδα της BlueBet, θα βρεθεί σε μία κενή ιστοσελίδα χωρίς κάποια ενημέρωση στην παρούσα φάση. Υπάρχουν κάποιες μικρές προσφορές, όπως είναι οι πρώιμες πληρωμές σε κάποια αθλήματα, όμως τίποτα το εντυπωσιακό.BlueBet

Στοίχημα και καζίνο στην BlueBet

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αυστραλιανές ιστοσελίδες στοιχηματισμού, η BlueBet δεν εστιάζει ιδιαίτερα στις ιπποδρομίες. Οπωσδήποτε, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αγορών σε ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, όμως η σελίδα είναι γεμάτη με πολλές ενδιαφέρουσες αθλητικές αγορές. Φιλοξενούνται πολλά και διαφορετικά αθλήματα και πρωταθλήματα για να στοιχηματίσετε και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες.

Βεβαίως, η πλατφόρμα έχει σημαντική κάλυψη αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των ιπποδρομιών στην Αυστραλία, αλλά και πολλές χώρες του κόσμου. Προσθέστε σε αυτό το χαρακτηριστικό τις κυνοδρομίες και άλλους αγώνες, για ένα πλήρες πακέτο για όποιον ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι.

Εφαρμογή για κινητά στην BlueBet

Οι παίκτες που προτιμούν τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η BlueBet προσφέρει μία πολύ απλή και εύχρηστη εφαρμογή. Η εφαρμογή BlueBet σάς επιτρέπει να κάνετε ότι επιθυμείτε αρκετά γρήγορα, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της. Διαθέσιμη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS, αυτή η εφαρμογή στοιχηματισμού έχει ιδανική διεπαφή και περιήγηση ανάμεσα στις επιλογές. Η εφαρμογή BlueBet σάς επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε με φίλους σας, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε συμβουλές στοιχηματισμού, σχόλια και φυσικά τις επιτυχίες σας!

Καταθέσεις και αναλήψεις στην BlueBet

Οι επιλογές που έχουν οι παίκτες σε ότι αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις στον λογαριασμό τους δεν είναι πολλές. Η BlueBet σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συναλλαγές με χρεωστική και πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard και Maesto. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικά εμβάσματα και επιταγές. Ακόμα, υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης χρημάτων με POLi και B-Pay, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Αυστραλία.

Εξυπηρέτηση πελατών της BlueBet

Η εξυπηρέτηση πελατών της BlueBet έχει ρίξει αρκετό βάρος στην εξυπηρέτηση των παικτών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι διατίθενται τρεις τηλεφωνικοί αριθμοί. Ο 1800 797 644 για γενικά ζητήματα, ο 1800 797 066 για τους αγώνες με άλογα και σκυλιά, αλλά και ο 1800 797 558 για τα αθλητικά. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του ζωντανού τσατ που υπάρχει στη σελίδα. Αν δεν βιάζεστε ή έχετε πολύπλοκα ζητήματα, απλά στείλτε ένα email στο contact@bluebet.com.au.

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα BlueBet