Betwinner

Η Betwinner είναι μια από τις πιο διάσημες στοιχηματικές εταιρείες, χάρη στην οποία μπορείτε να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας με τα αθλητικά στοιχήματα. Αν σας ενδιαφέρει να στοιχηματίζετε σε αθλητικούς αγώνες, τότε αξίζει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο Betwinner.com και μέσα από αυτόν να ξεκινήσετε να παίζετε. Η αναφερόμενη εταιρεία εστιάζει συνεχώς στην ανάπτυξη και τη βελτίωση, παρέχοντας πολλά νέα προϊόντα και προσφορές για τους πελάτες της. Χάρη σε αυτό, τόσο οι νέοι παίκτες όσο και οι έμπειροι, θα βρουν σίγουρα εδώ κάτι για τον εαυτό τους.

Betwinner GR – Στοίχημα με μπόνους 100 € »

Betwinner – μπόνους καλωσορίσματος και άλλες προσφορές

Ένα από τα βασικά σημεία στα οποία δίνει πάντα προσοχή ένας παίχτης κατά τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού, είναι φυσικά το μπόνους καλωσορίσματος. Η εταιρεία Betwinner αποφάσισε να φροντίσει και για αυτό. Πρώτα απ’ όλα, δίνεται ένα μπόνους με την πρώτη κατάθεση, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε επιπλέον μετρητά για να στοιχηματίσετε στα αγαπημένα σας αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών αλλά και ατομικών σπορ. Οι κανόνες για την απόκτηση αυτού του μπόνους δεν είναι ιδιαίτερα περίπλοκοι, καθώς οι παίκτες πρέπει απλώς να κάνουν την πρώτη τους κατάθεση στο λογαριασμό τους, στον οποίο θα προστεθεί το μπόνους που υποδεικνύει η εταιρεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το επενδύσετε σωστά, σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρείας στοιχημάτων και στη συνέχεια να απολαύσετε τα επιπλέον χρήματα. Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι να έχετε την τύχη μαζί σας…

Η εταιρεία Betwinner παρέχει επίσης και πολλές επιπλέον ενδιαφέρουσες προσφορές για τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών «γεμισμάτων» της ημέρας. Η εταιρεία επιλέγει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα συνδέει μεταξύ στους λεγόμενους συσσωρευτές (accumulators). Οι πελάτες αποφασίζουν μόνοι τους αν θέλουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Εφόσον ο συσσωρευτής αποδειχθεί τελικά κερδοφόρος, τότε η στοιχηματική εταιρεία αυξάνει τις αποδόσεις του κατά 10%. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική πληροφορία για όσους θέλουν να βγάλουν λεφτά μέσω του στοιχήματος και αναζητούν έναν τρόπο να κερδίσουν επιπλέον χαρτζιλίκι ή να αυξήσουν τη σύνταξή τους. Υπάρχουν και άλλα μπόνους και προσφορές της εταιρείας στοιχημάτων Betwinner από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε, όπως:

 • μερική ή ολική ασφάλιση του στοιχήματος – ο παίκτης αποφασίζει σχετικά με το αν θέλει να ασφαλίσει το δικό του στοίχημα εν μέρει ή πλήρως. Φυσικά, αυτή η υπηρεσία χρεώνεται επιπλέον και το κόστος εξαρτάται από την απόδοση του συγκεκριμένου στοιχήματος. Ωστόσο, είναι ένα είδος προστασίας για εκείνους τους παίκτες που φοβούνται ακόμη να ρισκάρουν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο κόσμο του στοιχήματος,
 • μπόνους επί του χαμένου κουπονιού – Η εταιρεία Betwinner φροντίζει για κάθε παίκτη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων, τους οποίους για λίγο εγκατάλειψε η τύχη τους. Εάν κάποιος έχει χάσει με τη σειρά κάποια στοιχήματα, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό, καθώς θα λάβει ένα επιπλέον μπόνους από την εταιρεία Betwinner. Το ποσό θα εξαρτηθεί από αποδόσεις των χαμένων στοιχημάτων.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η στοιχηματική εταιρεία Betwinner έχει φροντίσει σχεδόν για τα πάντα, οπότε αξίζει σίγουρα μια δοκιμή και την ευκαιρία να στοιχηματίστε τουλάχιστον σε μερικά αθλητικά γεγονότα.

Betwinner – δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού για έναν νπαίκτη στον ιστότοπο της εταιρείας Betwinner είναι ιδιαίτερα εύκολη, ώστε ο καθένας θα το καταφέρει μέσα σε λίγα λεπτά. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παροχή ορισμένων προσωπικών στοιχείων, τα οποία ζητούνται παντού κατά τη δημιουργία οποιουδήποτε λογαριασμού. Να είστε προετοιμασμένοι να καταχωρίσετε το ονομ/νυμό σας αλλά και το προσωπικό σας αριθμό (ΑΜΚΑ) και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Οι πελάτες θα κληθούν επίσης να στείλουν σκαναρισμένη την ταυτότητά τους ή το διαβατήριο για να επαληθεύσουν τα στοιχεία τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλουν να μπουν στο παιχνίδι οι ανήλικοι ή κάποια άτομα με ψεύτικα στοιχεία. Η ταυτότητα ελέγχεται πάντα πολύ προσεκτικά.

Betwinner – δυνατότητα καταθέσεων και αναλήψεων

Η εταιρεία Betwinner προσφέρει μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις χρημάτων. Η γρήγορη και εύκολη φόρτωση του λογαριασμού αποτελεί ένα βασικό ζήτημα για σχεδόν όλους τους παίκτες που σκέφτονται να τοποθετήσουν τα πρώτα στοιχήματά τους. Όσον αφορά τις καταθέσεις, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις παρακάτω επιλογές:

 • γρήγορες τραπεζικές καταθέσεις,
  • τραπεζικές κάρτες,
  •   κρυπτονομίσματα.

Στον Ιστότοπο υποστηρίζονται περίπου 100 διαφορετικές μέθοδοι κατάθεσης, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να επιλέξουν όποια τους ταιριάζει περισσότερο. Σε αυτό η εταιρεία Betwinner διατηρεί το σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών. Όσον αφορά τις αναλήψεις, επίσης δεν πρόκειται να δυσκολέψουν κανένα, διότι τα συσσωρευμένα χρήματα μπορείτε να μεταφέρετε μεταξύ άλλων στο τραπεζικό σας λογαριασμό, χωρίς να περιμένετε πολύ. Η ανάληψη χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ισχύει κάποιος περιορισμός, οπότε αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε, καθώς οι παίκτες θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι.

Betwinner – προσφορά στοιχημάτων

Πολλοί παίκτες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο να υπάρχει ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων. Για αυτό το σκοπό παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τα επιμέρους κουπόνια με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας. Η εταιρεία Betwinner ανταποκρίνεται διαρκώς στις προσδοκίες των παικτών της, επειδή προσφέρει εξαιρετικά ευρύ φάσμα επιλογών, χάρη στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε σε παρακάτω αθλήματα:

 • ποδόσφαιρο,
 • τένις,
 • μπάσκετ,
 • βόλεϊ,
 • χάντμπολ,
 • E-sports

Είναι πολύ σημαντικό ότι η προσφορά περιλαμβάνει και τα e-sports, καθώς όλο και περισσότεροι αναζητούν τέτοια επιλογή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει δυσκολία, καθώς η εταιρεία Betwinner έχει μεριμνήσει ώστε όλοι να μένουν ικανοποιημένοι με την εκάστοτε προσφορά και να επιλέγουν αυτό ακριβώς που θέλουν.

Betwinner GR – Στοίχημα με μπόνους 100 € »

Betwinner – αποδόσεις και ζωντανά στοιχήματα

Η Betwinner αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή όσον αφορά τις αποδόσεις και τα ζωντανά στοιχήματα. Οι αποδόσεις είναι υψηλές, αν και αλλάζουν συχνά, αλλά με λίγη τύχη θα μπορείτε να πετύχετε πολύ ελκυστικές προτάσεις. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται επίσης από τα ποσά που τοποθετεί ο καθένας στα συγκεκριμένα στοιχήματα. Εάν κάποιος αρέσκεται π.χ. να τοποθετεί μεγάλα ποσά σε μεμονωμένα στοιχήματα δε θα απογοητευτεί επειδή κάθε μέρα μπορεί να πετύχει πολύ υψηλές αποδόσεις στο κάθε άθλημα.

Η Betwinner προσφέρει επίσης ζωντανά στοιχήματα. Αυτά είναι πολύ σημαντικά νέα, επειδή σε αυτά μπορείτε να στοιχηματίσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Το ζωντανό παιχνίδι είναι σίγουρα πιο συναρπαστικό, επειδή δεν χρειάζεται να περιμένετε μερικές ώρες ή ακόμη και μια ολόκληρη μέρα για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μαθαίνουν άμεσα εάν έχουν κερδίσει τα κουπόνια τους ή αν θα μείνουν με την όρεξη.

Betwinner – εφαρμογή για κινητά και επικοινωνία

Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Betwinner λειτουργεί άψογα, επομένως μπορείτε να στοιχηματίζετε σε μεμονωμένα γεγονότα ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο. Οι παίκτες θα μείνουν επίσης ικανοποιημένοι από την εύκολη επαφή με την εξυπηρέτηση παικτών που πάντα άμεσα απαντά σε τυχόν απορίες.

Betwinner – η σύνοψη

Συνοψίζοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Betwinner είναι μια στοιχηματική εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς και θα συνεχίσει να το κάνει στο εγγύς μέλλον. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για την προσφορά στοιχημάτων, όπως και για τα μπόνους καλωσορίσματος, τις προσφορές ή τις αποδόσεις. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους καταθέσεων και αναλήψεων και να τοποθετούν τα στοιχήματά τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Τίποτα δεν τους εμποδίζει να στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένους αγώνες τοποθετώντας ζωντανά στοιχήματα. Το άνοιγμα ενός λογαριασμού παίκτη στο Ιστότοπο της Betwinner μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επένδυσή σας άρα αξίζει να δοκιμάσετε.


Betwinner FR Betwinner AR Betwinner RU Betwinner AL

Betwinner_logo

Στοίχημα με μπόνους 100€

Εγγραφή Εγγραφή