BetKing

 • Γενικές πληροφορίες για την Betking

  Παρά το γεγονός ότι δεν έχει πλούσιο παρελθόν, αφού ιδρύθηκε μόλις το 2018, η BetKing έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση και να γίνει γνωστή. Έτσι, αποτελεί ήδη έναν από τους πολύ ισχυρούς παίκτες στην αγορά της χώρας. Μπροστάρης αυτής της προσπάθειας είναι ο παγκοσμίου φήμης Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, Τζέι Τζέι Οκότσα, ο οποίος πρωτοστατεί στην προώθησή της εντός κι εκτός Νιγηρίας και διαφημίζει παγκοσμίως το προϊόν.

  Οι χώρες προς τις οποίες η BetKing απευθύνει τις υπηρεσίες της είναι φυσική η έδρα της, η Νιγηρία, όπως επίσης και η Αιθοπία και η Κένυα, όπου το διαδικτυακό στοίχημα αναπτύσσεται ραγδαία.

  Η άδεια της Betking

  Το BetKing είναι προϊόν της μητέρας εταιρείας SV Gaming Limited με όλες τις προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις για τη στοιχηματική της δραστηριότητα. Η BetKing είναι επί του παρόντος αδειοδοτημένη από το State Lotteries Board του Λάγκος, ενώ επίσης διαθέτει άδεια αθλητικών και τυχερών παιχνιδιών που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση της πολιτείας Osun. Επιπλέον, η BetKing έχει άδεια από το Εθνικό Συμβούλιο Λαχείων της Νιγηρίας, ως ανώτατη αρμόδια αρχή.

  Εγγραφή και σύνδεση στην Betking

  Για να παίξετε στην BetKing, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε επιλέγοντας ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και εισάγοντας πληροφορίες που θα ζητηθούν. Αυτές είναι το όνομα και το επώνυμό σας, η πλήρης διεύθυνσης, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ημερομηνία γέννησης και ο αριθμός τηλεφώνου σας. Μόνο οι πραγματικές πληροφορίες πρέπει να υποβάλλονται και αυτές οι πρέπει να ενημερώνονται όπως απαιτείται για να διατηρούνται αληθείς. Έπειτα, απλά καταχωρώντας username και password, συνδέεστε και είστε έτοιμοι να παίξετε.betking

  Μπόνους και προσφορές στην Betking

  Η Betking προσφέρει 100% μπόνους καλωσορίσματος στην πρώτη σας κατάθεση. Για να λάβει ο παίκτης το μπόνους, θα πρέπει να καταθέσει τουλάχιστον 100 νάιρα, ενώ μπορεί να πάρει μέχρι και 100.000 νάιρα. Επίσης, υπάρχει γενναιόδωρο μπόνους στα παρολία, που ξεκινά από το 5% των πιθανών κερδών και αυξάνεται κατά 1% κάθε φορά που ένας παίκτης προσθέτει ένα γεγονός. Τα πιθανά κέρδη μπορούν να φτάσουν έως και 40 γεγονότα με πλήρες μπόνους 225%.

  Στοίχημα και καζίνο στην Betking

  Η BetKing προσφέρει μόνο αθλητικά στοιχήματα, σε μία πληθώρα επιλογών με περισσότερα από 20 αθλήματα, ένα ευρύ φάσμα στοιχηματικών αγορών με αρκετά καλές αποδόσεις και πολλές αθλητικές προσφορές για υπάρχει μεγάλη επιπλέον αξία για τα χρήματά σας.

  Εφαρμογή για κινητά στην Betking

  Η BetKing δεν διαθέτει εφαρμογές στοιχημάτων για κινητά για παίκτες, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το BetKing lite (παλιό ιστότοπο για κινητά) είτε το νέο ιστότοπο BetKing για κινητά. Μπορείτε να επιλέξετε ποιον ιστότοπο θα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τη συσκευή σας και μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο.

  Καταθέσεις και αναλήψεις στην Betking

  Η BetKing προσφέρει ένα εύρος επιλογών στους παίκτες που θέλουν να καταθέσουν ή να πραγματοποιήσουν κάποια ανάληψη χρημάτων. Μπορούν να κάνουν συναλλαγές με τους εξής τρόπους: χρεωστική/πιστωτική κάρτα Visa/MasterCard, GTB, Quick teller, Zenith Bank Transfer, Polaris Collect, Interswitch Webpay, Paydirect, UBA Internet Banking, eMailMoni.

  Εξυπηρέτηση πελατών της Betking

  Η BetKing διαθέτει μία πολύ εξυπηρετική γραμμή επικοινωνίας, που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Υπάρχει η δυνατότητα του live chat, του email στο cs@betking.com, το τηλέφωνο και WhatsApp 09014777247, αλλά και στα social media Facebook, Twitter και Instagram. Τέλος, υπάρχει σχετική φόρμα επικοινωνίας για το αίτημα του κάθε χρήστη.


BetKing FR BetKing Portugal BetKing RU BetKing AL

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα BetKing