BetInAsia

Γενικές πληροφορίες για τη BetInAsia

Η BetInAsia είναι ένας broker, μεσολαβητής δηλαδή μεταξύ των παικτών και των στοιχηματικών εταιρειών. Πρόκειται για κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στον ελληνικό χώρο, αλλά είναι πολύ χρήσιμο για όλους τους παίκτες ανεξάρτητα από την εμπειρία τους. Με τη δημιουργία λογαριασμού στην BetInAsia θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από τους κορυφαίους ασιατικούς bookmakers. H εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και προσελκύει συνεχώς νέους χρήστες. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερα φιλικός προς το χρήστη.

Η άδεια της BetInAsia

Η ιστοσελίδα λειτουργεί υπό τη FALLBACK RULER LIMITED που έχει έδρα στην Κύπρο ενώ διατηρεί γραφεία και στο Curacao. H εταρεία λειτουργεί νόμιμα καθώς διαθέτει ειδική άδεια από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή του Curacao για την παροχή υπηρεσιών διαδικτυακών παιγνίων. Η άδεια έχει εκδοθεί το 2020. Λογαριασμό μπορούν να δημιουργήσουν μόνο τα άτομα που έχουν συμπληρώσει τα 18 τους έτη. Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας μπορείτε να βρείτε την άδεια και τους κανόνες λειτουργίας της σελίδας.

Εγγραφή και σύνδεση

O σχεδιασμός της σελίδας καθιστά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού πολύ εύκολη και γρήγορη. Ακόμα και οι πιο άπειροι παίκτες δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Αρχικά, θα πρέπει να πατήσετε στην ενότητα που γράφει δημιουργία λογαριασμού και βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα. Στη συνέχεια θα μεταβείτε σε μια νέα καρτέλα όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Έπειτα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη καθώς και κωδικό πρόσβασης. Τέλος, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων σας προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της πλατφόρμας.

Μπόνους και προσφορές στη BetInAsia

Η BetInAsia ως μια πρακτική υπηρεσία μεσιτείας δεν παρέχει μπόνους ή προσφορές με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Mέσω της BetInAsia αποκτάτε πρόσβαση σε παρόχους και bookmakers όπου εκεί μπορείτε να βρείτε προσφορέςBetInAsia

Στοίχημα και καζίνο στη BetInAsia

Δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε στην BetInAsia, αλλά μόνο να τη χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εταιρείες όπως η black και η orbit x που διαφέρουν από τις στοιχηματικές εταιρείες που συναντάμε στον ελληνικό χώρο. Πρόκειται για εταιρείες στις οποίες δραστηριοποιούνται και οι “επαγγελματίες” παίκτες του στοιχήματος όπου μπορούν να βρουν τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα συναλλαγών και ενημερώσεων όσον αφορά τις αλλαγές των αποδόσεων.

Εφαρμογή για κινητά στη BetInAsia

Στην παρούσα φάση η BetInAsia δεν διαθέτει εφαρμογή και είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να δώσει έμφαση στο μέλλον προκειμένου να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες. Βέβαια, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της BetInAsia από οποιαδήποτε κινητή συσκευή μέσω του browser της επιλογής σας. Έτσι αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της πλατφόρμας. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συμβατή τόσο με συσκευές που χρησιμοποιούν iOS όσο και Android.

Καταθέσεις και αναλήψεις

O τομέας των συναλλαγών της BetInAsia είναι πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου καθώς πρόκειται για μια εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον συναλλαγών με την ταχύτητα των συναλλαγών να ξεχωρίζει. Υπάρχει ειδική ενότητα στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας όπου μπορείτε να βρείτε εύκολα και κατανοητά όσα πρέπει να ξέρετε για τις διαθέσιμες μεθόδους συναλλαγών. Στην BetInAsia μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μέσω μιας πληθώρας επιλογών με την παρουσία πολλών κρυπτονομισμάτων να ξεχωρίζει.

Εξυπηρέτηση πελατών

To τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της BetInAsia είναι εξαιρετικό και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας. Ο άρτιος σχεδιασμός της σελίδας καθιστά ευκολότερη την πλοήγηση ενώ και η ενότητα με τις συχνές ερωτήσεις είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική. Η σελίδα είναι διαθέσιμη σε 7 γλώσσες και η εταιρεία διαθέτει ισχυρή παρουσία σε πολλά social media όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε. Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας.

BetInAsia

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα BetInAsia