Betbird

Γενικές πληροφορίες για την Betbird

Η Betbird είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει υπηρεσίες στοιχηματισμού σε ιπποδρομίες. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά κάθε παίκτη να πλοηγηθεί και είναι ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη. Το πράσινο και το λευκό χρώμα κυριαρχούν στο σχεδιασμό. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και ο σχεδιασμός της είναι ιδιαίτερα πρακτικός. Οι πληροφορίες εναλλάσσονται με λίγα αλλά ενδιαφέροντα γραφικά που δημιουργούν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Η σελίδα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και στα γερμανικά.

Η άδεια της Betbird

Οι υπηρεσίες της Betbird παρέχονται από NetX Betting Limited (Company No.: C36534) που έχει έδρα στη Μάλτα. Λειτουργεί νόμιμα καθώς διαθέτει άδεια παροχής υπηρεσιών στοιχηματισμού από την αρχή παιγνίων της Μάλτας. Έλαβε άδεια για πρώτη φορά το 2006 η οποία επεκτάθηκε το 2021 για 5 χρόνια. Στο κάτω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε όλες τις πιστοποιήσεις και τις άδειες που διαθέτει η εταιρεία. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη.

Εγγραφή και σύνδεση στην Betbird

H διαδικασία εγγραφής στη Betbird είναι εύκολη και ολοκληρώνεται σε 3 βήματα. Θα χρειαστείτε λίγα λεπτά για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας. Αρχικά, αφού επιλέξετε την καρτέλα εγγραφή θα μεταφερθείτε σε μια πλατφόρμα που πρέπει να δημιουργήσετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τέλος να εισάγετε τη διεύθυνσή σας. Τέλος θα πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα.

Μπόνους και προσφορές στην Betbird

Η Betbird διαθέτει ένα πακέτο προσφορών το οποίο μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα. Τα μπόνους της εταιρείας είναι ικανοποιητικά. Συνίσταται να διαβάζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε προσφοράς προτού τη διεκδικήσετε ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο της παικτικής σας δραστηριότητας. Είναι μια κουραστική διαδικασία αλλά μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό.Betbird

Στοίχημα και καζίνο στην Betbird

Η Betbird όπως προαναφέραμε δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των ιπποδρομιών. Οι παίκτες ιπποδρομιών στη Betbird θα βρουν τα στοιχεία αυτά που αναζητούν. Πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα, υπάρχει μπάρα αναζήτησης για να βρείτε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Η κατηγοριοποίηση είναι πολύ βοηθητική ακόμα και για παίκτες που δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία. Οι αποδόσεις της εταιρείας είναι ανταγωνιστικές και στο κέντρο της σελίδας μπορείτε να δείτε τους αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα επόμενα λεπτά.

Εφαρμογή για κινητά στην Betbird

Η Betbird δεν διαθέτει εφαρμογή και αυτό ίσως αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για αρκετούς παίκτες που επικεντρώνονται στο mobile gaming. Η εταιρεία πρέπει να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. Μπορείτε βέβαια να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της πλατφόρμας από την κινητή σας συσκευή. Πρέπει απλά να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μέσω του browser της επιλογής σας. Η επιλογή αυτή είναι συμβατή τόσο με συσκευές που χρησιμοποιούν λογισμικό iOS όσο και android.

Καταθέσεις και αναλήψεις στην Betbird

Η Betbird παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον συναλλαγών που καταφέρνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των χρηστών, χωρίς όμως κάποια ιδιαίτερη καινοτομία. Υποστηρίζει πιο παραδοσιακούς τρόπους συναλλαγής που καλύπτουν τη μεγαλύτερη μερίδα των παικτών. Στη Betbird μπορείτε να πραγματοποιήσετε καταθέσεις μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Mastercard και Visa, μέσω τραπεζικής συναλλαγής, μέσω της προπληρωμένης κάρτας paysafe αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Skrill. Τα χρονικά και χρηματικά όρια διαφέρουν ανάλογα τη μέθοδο που θα επιλέξετε.

Εξυπηρέτηση πελατών στην Betbird

H εξυπηρέτηση πελατών της Betbird είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο καθώς προσφέρει ένα κατατοπιστικό κομμάτι συχνών ερωτήσεων και πληθώρα επιλογών επικοινωνίας με εκπρόσωπο της εταιρείας. Μειονέκτημα της πλατφόρμας ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Betbird μέσω email, μέσω τηλεφώνου καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00 αλλά και μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Betbird

Πραγματικό μπόνους στη στοιχηματική ιστοσελίδα Betbird