1xbet GR bonus 100%

22bet

22bet GR Το 22Bet είναι μία από τις νεότερες εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματικές υπηρεσίες στην αγορά. Δημιουργήθηκε το 2017 και από τότε αναπτύσσεται δυναμικά προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών. Αυτό συμβαίνει χάρη στις ελκυστικές προσφορές για ξεκίνημα, καθώς και στην πολύ μεγάλη προσφορά και την ευχάριστη για το μάτι, ευανάγνωστη ιστοσελίδα. Ας δούμε τι άλλο μας προσφέρει το 22Bet.

Τι προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία 22Bet

Η προσφορά αυτής της στοιχηματικής εταιρείας είναι πραγματικά τεράστια. Πράγματι όσον αφορά τον αριθμό των αθλημάτων, εδώ θα βρούμε ό τι υπάρχει στις άλλες σελίδες στοιχημάτων, δηλαδή τα πιο δημοφιλή αθλήματα, e-sport, αλλά το 22Bet μας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε ακόμα και σε χαμηλότερα πρωταθλήματα ορισμένων κρατών, και επιπλέον έχουμε επίσης τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε σε πολιτιστικά και πολιτικά γεγονότα και όχι μόνο στα περισσότερο δημοφιλή που αφορούν τον πρόεδρο ή τα Oscar, αλλά ακόμα τους συμμετέχοντες στο Dancing with the Stars στην Ιρλανδία ή σε σχέση με τα γεγονότα σε κάποιο δημοφιλές σήριαλ.

Το κύριο πλεονέκτημα της στοιχηματικής εταιρείας 22Bet είναι ο αριθμός των στοιχημάτων που διατίθενται για τη δεδομένη συνάντηση. Στα περισσότερο δημοφιλή στοιχήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο (Champions League, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) διαθέτουμε ακόμα και 1500 διαφορετικές επιλογές. Εκτός από τα βασικά στοιχήματα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε στα χάντικαπ, στους τρόπους επίτευξης γκολ, στον χρόνο επίτευξης γκολ και σε πολλά άλλα είδη στοιχημάτων. Είναι βέβαιο ότι ο καθένας εδώ θα βρει κάτι στο οποίο θα στηρίξει την τακτική του. Αυτό δεν διαφέρει σε ελαφρώς μικρότερα πρωταθλήματα. Ματς στο Κύπελλο Αγγλίας μας δίνουν πάνω από 1000 διαφορετικές δυνατότητες στοιχήματος.

22bet GR – Στοίχημα με μπόνους 100 € »

Όσον αφορά τα live στοιχήματα, είναι επίσης πολύ καλό. Για καθημερινά στοιχήματα διατίθεται πλήθος συναντήσεων. Οι αποδόσεις ενημερώνονται πολύ γρήγορα. Ξεχωρίζει το γεγονός ότι μπορούμε να στοιχηματίσουμε όχι μόνο στις σημαντικότερες συναντήσεις μίας ημέρας, αλλά και σε ασθενέστερα πρωταθλήματα όπως π.χ. το δεύτερο ρωσικό πρωτάθλημα.

Εξίσου ελκυστικό φαίνεται το θέμα των αποδόσεων. Είναι γεγονός ότι η πλειονότητα αυτών διατηρείται στο επίπεδο που προσφέρεται από άλλες στοιχηματικές εταιρείες αλλά οι υπόλοιπες πολύ συχνά είναι ελαφρώς καλύτερες από εκείνες του ανταγωνισμού.

22Bet – μπόνους

Θέμα το οποίο με βεβαιότητα ενδιαφέρει όλους περισσότερο. Το 22Bet όπως κάθε στοιχηματική εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της μας προσφέρει μπόνους από την πρώτη πληρωμή.

ΜΠΟΝΟΥΣ 100 €/$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ + 22 BET POINTS

Με την πρώτη καταβολή μπορούμε να λάβουμε μπόνους ύψους 122% της αξίας της, το ανώτερο έως το ποσό των 100 €/$. Επιπλέον λαμβάνουμε 22 Bet Points, τους οποίους μπορούμε επίσης να διαθέσουμε σε μεταγενέστερο στοίχημα. Για να μπει το ποσό στο πορτοφόλι μας, πρέπει να το κυκλοφορήσουμε πέντε φορές σε κουπόνια που περιέχουν τουλάχιστον τρεις συναντήσεις με απόδοση 1.40 και παραπάνω. Δυστυχώς έχουμε για αυτό μόνο επτά ημέρες.

ΜΠΟΝΟΥΣ 44% ΕΩΣ € 50/$50 + 22 BET POINTS ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Εάν το μπόνους για την πρώτη καταβολή είναι πολύ μικρό… το 22Bet προσφέρει επίσης μπόνους για τη δεύτερη. Μπορούμε να λάβουμε το 44% της αξίας της καταβολής, έως το ποσό των 50 €/$, καθώς και 22 Bet Points. Οι υπόλοιποι όροι είναι ίδιοι όπως για την πρώτη καταβολή, δηλαδή ο τρόπος κυκλοφορίας και ο χρόνος για την εκτέλεσή του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ”RELOAD ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ”

Πληρώνοντας χρήματα την Παρασκευή, μπορούμε να λάβουμε μπόνους ύψους 40%, έως το ποσό των 50 €/$. Αυτή η προσφορά ισχύει μία φορά και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Το κερδισμένο μπόνους πρέπει να κυκλοφορήσει τρεις φορές σε κουπόνια αποτελούμενα από τρία ή περισσότερα γεγονότα με ελάχιστη απόδοση 1.40. Για την κυκλοφορία του ποσού έχουμε 24 ώρες.

Η ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας

Το 22Bet προσφέρει στους πελάτες του μία πολύ ευανάγνωστη και ταυτόχρονα απλή σελίδα. Οι παίκτες έχουν όλες τις επιλογές στο χέρι, ενώ το ίδιο το στοίχημα είναι πολύ ξεκάθαρο και δεν δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα. Το λευκό-μπλε περίβλημα της σελίδας δεν κουράζει τα μάτια και χαλαρώνει.

22Bet- έκδοση για κινητές συσκευές

Το 22Bet προσφέρει στους παίκτες του και αντίστοιχη έκδοση της σελίδας για κινητές συσκευές, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε σε smartphone και tablet. Προς το παρόν δυστυχώς δεν υπάρχει ειδική εφαρμογή, αλλά παρόλα αυτά το στοίχημα από το τηλέφωνο είναι αρκετά έξυπνο και γρήγορο.

Μέθοδοι πληρωμής

Άλλο ένα πολύ μεγάλο συν αυτής της στοιχηματικής εταιρείας. Οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να καταβάλουμε χρήματα είναι πάρα πολλοί. Τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, εμβάσματα μέσω τηλεφώνου, συστήματα πληρωμών, διαδικτυακές τράπεζες, προπληρωμένες κάρτες, κρυπτονομίσματα και πολλά πολλά άλλα. Ίσως δεν υπάρχει στοιχηματική εταιρεία, που θα επέτρεπε την καταβολή χρημάτων με τόσους πολλούς τρόπους. Μπορούμε επίσης να εισπράξουμε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το 22Bet συνοπτικά

Το 22Bet είναι μία πολύ καλή στοιχηματική εταιρεία. Μας προσφέρει τεράστιο αριθμό στοιχημάτων, επιτρέπει την πληρωμή χρημάτων με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, διαθέτει ευανάγνωστη σελίδα, ενώ το στοίχημα γίνεται με πολύ έξυπνο τρόπο. Μοναδικό μειονέκτημα αυτής της στοιχηματικής εταιρείας είναι η προσφορά μπόνους, η οποία παρόλο που είναι πολύ καλή, λόγω του σύντομου χρόνου που δίνεται για την κυκλοφορία των χρημάτων είναι πολύ απαιτητική και προσφέρεται κυρίως για τους μεγαλύτερους παίκτες.

Περισσότερες πληροφορίες για το 22bet:

22BET DEUTSCHLAND BONI
22bet Македонија бонус
22bet Bonus France

22bet
5 (100%) 1 vote