Menu

Αναλήψεις στην Powbet – Μέθοδοι και χρόνος

Αναλήψεις στην Powbet – Μέθοδοι και χρόνος

Οι αναλήψεις είναι ένα βασικό κριτήριο για πολλούς παίκτες όταν διαλέγουν στοιχηματική. Όλοι θέλουμε να μπορούμε να πάρουμε γρήγορα τα κέρδη στα χέρια μας. Σημαντικό βέβαια είναι οι αναλήψεις να μπορούν να γίνουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και με ασφάλεια. Η Powbet σαν νέα εταιρεία εχει μια μοντέρνα προσέγγιση στις αναλήψεις που σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς παίκτες. Στην πλατφόρμα της Powbet οι αναλήψεις των κερδών σας γίνονται γρήγορα και δωρεάν και έχετε ποικιλία επιλογών όσον αφορά τις μεθόδους απόσυρσης των χρημάτων.

Τι γίνεται με τις αναλήψεις στην  στοιχηματική εταιρεία Powbet; Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε για να αποσύρετε τα κέρδη σας από αυτή την στοιχηματική.

Πως να κάνετε ανάληψη των κερδών σας στην Powbet

Η διαδικασία ανάληψης των χρημάτων που κερδίσατε από τον λογαριασμό σας στην Powbet είναι πολύ εύκολη και βολική. Για να αποσύρετε τα κέρδη σας από τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μεταβείτε στο My Account στην Powbet κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα χρήστη σας άνω δεξιά στην οθόνη.
  2. Κάντε κλικ στην ένδειξη Ανάληψη
  3. Επιλέξτε τον τρόπο ανάληψης από τη λίστα που θα εμφανιστεί
  4. Εισαγάγετε το ποσό και ολοκληρώστε τη συναλλαγή.
  5. Άλλος τρόπος είναι να σκρολάρετε πάνω από το διαθέσιμο πόσο που εμφανίζεται αριστερά από το όνομα σας και να επιλέξετε την ανάληψη. Η υπόλοιπη διαδικασία είναι τα ίδια βήματα 3,4.

Αν έχετε οποιοδήποτε θέμα κατά τη διαδικάσια απόσυσρσης των χρημάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελατών Powbet που είναι διαθέσιμη κάθε μέρα και ώρα.

Διαβάστε περισσότερα για τις αποδόσεις στοιχήματος Powbet. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας.

Τρόποι καταθέσεων στην Powbet

Στην Powbet θα βρείτε μια πληθώρα από τρόπους ανάληψης των χρημάτων σας ώστε να επιλέξετε αυτόν που βολεύει καλύτερα. Η δυνατότητα τόσο πολλών τρόπων ανάληψεις είναι που ελκύει χιλιάδες παίκτες να προτιμήσουν αυτή την εταιρεία. Εδώ θα βρείτε 16 διαφορετικούς τρόπους ανάληψης των χρημάτων σας από κλασικές κάρτες μέχρι ηλεκτρονικά πορτοφόλια και κρυπτονομίσματα. Μερικοί από τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρώμης με τους οποίους συνεργάζεται η Powbet είναι:

  • Visa
  • Mastercard
  • Skrill
  • Netteler
  • Revolut
  • MiFinity
  • Dai
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Ethereum

Τρόποι ανάληψης Powbet

Όρια ανάληψης

Τo ελάχιστo όρια ανάληψης ορίζεται στα 10 ευρώ. Τα μέγιστα ποσά ανάληψης που θα μπορούσατε να μεταφέρετε από το λογαριασμό σας είναι 500 ευρώ καθημερινά και 10.000 ευρώ μηνιαία. Φυσικά, οι παίκτες των VIP προγραμμάτων μπορούν να κάνουν ανάληψη υψηλότερα ποσά έως και 20.000 ευρώ μηνιαίως. Τα όρια ανάληψης είναι μια τυπική προϋπόθεση για όλες τις εταιρείες σύμφωνα  με τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συμπέρασμα για τις αναλήψεις στην Powbet

Η Powbet θεωρείται μια αξιόπιστη, ασφαλής εταιρεία που λειτουργεί με έγκυρη άδεια Κουρασάο. Έτσι όλες οι χρηματικές συναλλαγές που γίνονται στο περιβάλλον της εταιρείας είναι νόμιμες και ασφαλής. Στην πλατφόρμα έχετε στην διάθεση σας μια μεγάλη ποικιλία από τρόπους ανάληψης των χρημάτων σας. Οι αναλήψεις στην Powbet χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.  Η εταιρεία επεξεργάζεται όλα τα αιτήματα ανάληψης άμεσα. Ο χρόνος ανάληψης είναι πολύ γρήγορος, εξαρτάται βέβαια πάντα από την μέθοδο απόσυρσης των χρημάτων σας που διαλέξατε. Γενικά, οι αναλήψεις στην στοιχηματική εταιρεία Powbet είναι μια απλή διαδικασία και τα κέρδη σας φτάνουν άμεσα στα χέρια σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Παίξε ταξάκποτ στην Powbet για τις συγκινήσεις στη σελίδα: https://gr-stoichimata.com/%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%b6%ce%ac%ce%ba%cf%80%ce%bf%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-powbet-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b9/.

Σχετικά νέα