22bet


ℹ️ Γενικές πληροφορίες για την 22bet

Το 22Bet είναι μία από τις νεότερες εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματικές υπηρεσίες στην αγορά. Δημιουργήθηκε το 2017 και από τότε αναπτύσσεται δυναμικά προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών. Αυτό συμβαίνει χάρη στις ελκυστικές προσφορές για ξεκίνημα, καθώς και στην πολύ μεγάλη προσφορά και την ευχάριστη για το μάτι, ευανάγνωστη ιστοσελίδα. Ας δούμε τι άλλο μας προσφέρει το 22Bet, μία εταιρεία που με το περιβάλλον και τις υπηρεσίες που παρέχει είναι ικανή να μετατραπεί στον κύριο και αγαπημένο στοιχηματικό μας πράκτορα.

Pros / Cons
  • Ασφαλής ιστοσελίδα
  • 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών
  • Πολλοί τρόποι κατάθεσης/ανάληψης
  • Ελάχιστο ποσό κατάθεσης 1€
  • Συχνές και καλές προσφορές
  • Δεν έχει επιλογή για Bet Builder
  • Λίγες επιλογές στα μικρότερα πρωταθλήματα
  • Χαμηλές επιστροφές στα μη δημοφιλή αθλήματα
  • Καθυστερήσεις στην ταυτοποίηση εγγράφων

⚽ Στοίχημα και τζόγος στην 22bet

Η προσφορά αυτής της στοιχηματικής εταιρείας είναι πραγματικά τεράστια. Πράγματι όσον αφορά τον αριθμό των αθλημάτων, εδώ θα βρούμε ό τι υπάρχει στις άλλες σελίδες στοιχημάτων, δηλαδή τα πιο δημοφιλή αθλήματα, e-sport, αλλά το 22Bet μας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε ακόμα και σε χαμηλότερα πρωταθλήματα ορισμένων κρατών, και επιπλέον έχουμε επίσης τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε σε πολιτιστικά και πολιτικά γεγονότα και όχι μόνο στα περισσότερο δημοφιλή που αφορούν τον πρόεδρο ή τα Oscar, αλλά ακόμα τους συμμετέχοντες στο Dancing with the Stars στην Ιρλανδία ή σε σχέση με τα γεγονότα σε κάποιο δημοφιλές σήριαλ.Για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει να στοιχηματίσετε, όσο κι αν δεν το περιμένετε, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της Bet22 και θα εκπλαγείτε από την πληθώρα των επιλογών που μπορείτε να συναντήσετε.

22BET GR – Στοίχημα με μπόνους 122 € »

Το κύριο πλεονέκτημα της στοιχηματικής εταιρείας 22Bet είναι ο αριθμός των στοιχημάτων που διατίθενται για τη δεδομένη συνάντηση. Στα περισσότερο δημοφιλή στοιχήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο (Champions League, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) διαθέτουμε ακόμα και 1500 διαφορετικές επιλογές. Εκτός από τα βασικά στοιχήματα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε στα χάντικαπ, στους τρόπους επίτευξης γκολ, στον χρόνο επίτευξης γκολ και σε πολλά άλλα είδη στοιχημάτων. Είναι βέβαιο ότι ο καθένας εδώ θα βρει κάτι στο οποίο θα στηρίξει την τακτική του. Αυτό δεν διαφέρει σε ελαφρώς μικρότερα πρωταθλήματα. Ματς στο Κύπελλο Αγγλίας μας δίνουν πάνω από 1000 διαφορετικές δυνατότητες στοιχήματος.

Όσον αφορά τα live στοιχήματα, είναι επίσης πολύ καλό. Για καθημερινά στοιχήματα διατίθεται πλήθος συναντήσεων. Οι αποδόσεις ενημερώνονται πολύ γρήγορα. Ξεχωρίζει το γεγονός ότι μπορούμε να στοιχηματίσουμε όχι μόνο στις σημαντικότερες συναντήσεις μίας ημέρας, αλλά και σε ασθενέστερα πρωταθλήματα όπως π.χ. το δεύτερο ρωσικό πρωτάθλημα.

Εξίσου ελκυστικό φαίνεται το θέμα των αποδόσεων. Είναι γεγονός ότι η πλειονότητα αυτών διατηρείται στο επίπεδο που προσφέρεται από άλλες στοιχηματικές εταιρείες, αλλά οι υπόλοιπες πολύ συχνά είναι ελαφρώς καλύτερες από εκείνες του ανταγωνισμού, όπως μπορείτε και οι ίδιοι να διαπιστώσετε αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε σύγκριση αποδόσεων. Ακόμα και οι μικρές διαφορές στις αποδόσεις, όπως μπορείτε και μόνοι σας να καταλάβετε, μακροπρόθεσμα είναι ικανές να αποτυπώσουν πολύ σημαντικές διαφορές στα τελικά κέρδη του παίκτη, οπότε αποτελεί σημαντικό κριτήριο στην επιλογή της στοιχηματικής εταιρείας και δεν πρέπει να υποτιμούνται.


💰 Μπόνους και προσφορές από την 22bet

Θέμα το οποίο με βεβαιότητα ενδιαφέρει όλους περισσότερο. Το 22Bet όπως κάθε στοιχηματική εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της μας προσφέρει μπόνους από την πρώτη πληρωμή. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την πρώτη σας είσοδο και να κυνηγήσετε μεγάλα κέρδη με αρκετά χαμηλότερο ρίσκο για τα χρήματα που έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε. Όπως στη μεγάλη πλειοψηφία των εταιρειών, έτσι και στην 22Bet, θα πρέπει να επαναποντάρετε τα χρήματά σας σε κάποιες από τις προσφορές, με τον συγκεκριμένο στοιχηματικό πάροχο, πάντως, να προσφέρει πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες στοιχηματισμού μετά το μπόνους, ώστε να μην νιώθετε ότι είστε… καταδικασμένοι να μην κερδίσετε τα χρήματα του μπόνους, αλλά να καταλήξει στην τσέπη σας.

ΜΠΟΝΟΥΣ 100 €/$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ + 22 BET POINTS

Με την πρώτη καταβολή μπορούμε να λάβουμε μπόνους ύψους 122% της αξίας της, το ανώτερο έως το ποσό των 100 €/$. Επιπλέον λαμβάνουμε 22 Bet Points, τους οποίους μπορούμε επίσης να διαθέσουμε σε μεταγενέστερο στοίχημα. Για να μπει το ποσό στο πορτοφόλι μας, πρέπει να το κυκλοφορήσουμε πέντε φορές σε κουπόνια που περιέχουν τουλάχιστον τρεις συναντήσεις με απόδοση 1.40 και παραπάνω. Δυστυχώς έχουμε για αυτό μόνο επτά ημέρες. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι με τον ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό επιλογών που σας παρέχεται στην πλατφόρμα του 22Bet, κάθε άλλο παρά… δύσκολο είναι να βρείτε επιλογές ώστε να παίξετε και να τζιράρετε όσα χρήματα θέλετε, ότι αποδόσεις και αν ψάχνετε.

Εγγραφή

ΜΠΟΝΟΥΣ 44% ΕΩΣ € 50/$50 + 22 BET POINTS ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Εάν το μπόνους για την πρώτη καταβολή είναι πολύ μικρό… το 22Bet προσφέρει επίσης μπόνους για τη δεύτερη. Μπορούμε να λάβουμε το 44% της αξίας της καταβολής, έως το ποσό των 50 €/$, καθώς και 22 Bet Points. Οι υπόλοιποι όροι είναι ίδιοι όπως για την πρώτη καταβολή, δηλαδή ο τρόπος κυκλοφορίας και ο χρόνος για την εκτέλεσή του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ”RELOAD ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ”

Πληρώνοντας χρήματα την Παρασκευή, μπορούμε να λάβουμε μπόνους ύψους 40%, έως το ποσό των 50 €/$. Αυτή η προσφορά ισχύει μία φορά και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Το κερδισμένο μπόνους πρέπει να κυκλοφορήσει τρεις φορές σε κουπόνια αποτελούμενα από τρία ή περισσότερα γεγονότα με ελάχιστη απόδοση 1.40. Για την κυκλοφορία του ποσού έχουμε 24 ώρες.


💻 Ιστότοπος της 22Bet

Το 22Bet προσφέρει στους πελάτες του μία πολύ ευανάγνωστη και ταυτόχρονα απλή σελίδα. Οι παίκτες έχουν όλες τις επιλογές στο χέρι, ενώ το ίδιο το στοίχημα είναι πολύ ξεκάθαρο και δεν δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα. Το λευκό-μπλε περίβλημα της σελίδας δεν κουράζει τα μάτια και χαλαρώνει, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε για αρκετή ώρα στη στο περιβάλλον του 22Bet και να παρακολουθείτε και να στοιχηματίζετε ζωντανά στα αθλητικά γεγονότα ή τα παιχνίδια που προτιμάτε.


📱 22Bet – έκδοση για κινητές συσκευές

Το 22Bet προσφέρει στους παίκτες του και αντίστοιχη έκδοση της σελίδας για κινητές συσκευές, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε σε smartphone και tablet. Προς το παρόν δυστυχώς δεν υπάρχει ειδική εφαρμογή, αλλά παρόλα αυτά το στοίχημα από το τηλέφωνο είναι αρκετά έξυπνο και γρήγορο. Από την 22bet ( όπως η Bet365 Sverige) και την προσεγμένη της πλατφόρμα σας παρέχεται η δυνατότητα να κάνετε log in μέσω των δημοφιλέστερων browser του διαδικτύου, από τον Chrome, μέχρι τον Mozilla Firefox, τον Opera και τον Safari, απλά με το κινητό σας τηλέφωνο, με επιλογή προβολής για smartphones, αλλά και με οπτική υπολογιστή, ώστε να επιλέξετε αυτό που είναι πιο κατάλληλο και άνετο για εσάς.


💸 Κατάθεση και ανάληψη χρημάτων στην 22bet

Άλλο ένα πολύ μεγάλο συν αυτής της στοιχηματικής εταιρείας. Οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να καταβάλουμε χρήματα είναι πάρα πολλοί. Τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, εμβάσματα μέσω τηλεφώνου, συστήματα πληρωμών, διαδικτυακές τράπεζες, προπληρωμένες κάρτες, κρυπτονομίσματα και πολλά πολλά άλλα. Ίσως δεν υπάρχει στοιχηματική εταιρεία, που θα επέτρεπε την καταβολή χρημάτων με τόσους πολλούς τρόπους. Η 22Βετ, ωστόσο, προσπαθεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των μελών της με κάθε πιθανό τρόπο, ώστε να μην χάσετε κάποια σημαντική στοιχηματική ευκαιρία λόγω αδυναμίας σας να καταθέσετε χρήματα εκείνη της στιγμή. Μπορούμε επίσης να εισπράξουμε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αντίστοιχους με αυτούς της καταθέσεως, με κάθε μορφή ανάληψης να έχει τον δικό της χρόνο, πάντα σε συνάρτηση και με την τράπεζα, με την οποία συνεργάζεστε, καθώς και τη χώρα που διαμένετε.


⭐ Σύνοψη 22Bet

Το 22Bet είναι μία πολύ καλή στοιχηματική εταιρεία. Μας προσφέρει τεράστιο αριθμό στοιχημάτων, επιτρέπει την πληρωμή χρημάτων με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, διαθέτει ευανάγνωστη σελίδα, ενώ το στοίχημα γίνεται με πολύ έξυπνο τρόπο. Μοναδικό μειονέκτημα αυτής της στοιχηματικής εταιρείας είναι η προσφορά μπόνους, η οποία παρόλο που είναι πολύ καλή, λόγω του σύντομου χρόνου που δίνεται για την κυκλοφορία των χρημάτων είναι πολύ απαιτητική και προσφέρεται κυρίως για τους μεγαλύτερους παίκτες.

22bet σε άλλες περιοχές :


❓ FAQ 22BET

📧 Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την 22bet;

Επειδή τα μέλη χρειάζονται στις περισσότερες περιπτώσεις άμεση υποστήριξη, η 22bet έχει φροντίσει να διευκολύνει την επικοινωνία των παικτών με το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα του live chat και να μιλήσουν με εκπρόσωπο της εταιρείας για κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζουν, με την υποστήριξη να είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά. Πέρα από το live chat, τα μέλη της 22bet μπορούν να επικοινωνήσουν στο email

support-gr@22bet.com, με την απάντηση να έρχεται εντός 24 ωρών.

💳 Πως μπορώ να καταθέσω χρήματα στην 22bet;

Η 22bet σας παρέχει μία μεγάλη πληθώρα επιλογών για να καταθέσετε χρήματα στην πλατφόρμα της και να τα αξιοποιήσετε με κάθε πιθανό τρόπο, αφού μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον λογαριασμό σας με περισσότερους από 70 διαφορετικούς τρόπους! Φυσικά, μπορείτε να κάνετε πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ηλεκτρονικών πορτοφολιών, πλατφορμών και προπληρωμένων καρτών, αλλά και αρκετών άλλων υπηρεσιών, μέχρι και με τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα της αγοράς, με μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός οτι μπορείτε να κάνετε ανάληψη με διαφορετικό τρόπο από εκείνον που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε κατάθεση.

📱 Η 22bet έχει εφαρμογή για κινητά;

Ναι, η 22bet σας παρέχει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπηρεσίες που σας παρέχει ο εν λόγω στοιχηματικός πράκτορας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή τόσο για λογισμικό iOS, όσο και για λογισμικό Android μέσα από το σάιτ της 22bet, ώστε να έχετε πρόσβαση στις στοιχηματικές επιλογές και τα παιχνίδια της εταιρείας χωρίς να χρειάζεται να μπείτε μέσω από τους browsers του κινητού σας. Ωστόσο, αν αυτό είναι απαραίτητο, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε και μέσω των πιο δημοφιλών browser σε smartphone χωρίς να αντιμετωπίσετε προβλήματα και εκμεταλλευόμενοι όλα τα features της πλατφόρμας.

📝 Πως κάνω εγγραφή στην 22bet;

Εάν θέλετε να μπείτε κι εσείς στον κόσμος της 22bet και να εκμεταλλευτείτε το πλήθος των επιλογών που σας παρέχει, η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι απαραίτητη. Αυτό μπορείτε να το κάνετε πατώντας κλικ στο πράσινο κουμπί “Εγγραφή” που βρίσκεται πάνω αριστερά στη σελίδα κι έπειτα ακολουθώντας τις οδηγίες. Θα πρέπει να δώσετε το email σας, να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για την ασφάλειά σας, καθώς και να συμπληρώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία, τα οποία θα φανούν χρήσιμα κατά την διαδικασία των πληρωμών και της ταυτοποίησης. Βεβαιωθείτε οτι διαβάσατε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για όλα τα μέλη της 22bet και προχωρήστε στην επιβεβαίωση του email σας. Είστε έτοιμοι να συνδεθείτε και να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση!

🔒 Τι γίνεται αν ξεχάσω τον κωδικό μου και τη μυστική ερώτηση στην 22bet;

Οι περισσότεροι παίκτες τείνουν να ξεχνούν τις μυστικές ερωτήσεις που βάζουν όταν κάνουν εγγραφή σε διάφορες σελίδες, είτε πρόκειται για στοιχηματικές, είτε για οτιδήποτε άλλο. Έχοντας αυτό υπόψιν, η 22bet δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να επαναφέρουν τον κωδικό που ξέχασαν με ακόμη έναν ασφαλή τρόπο, συγκεκριμένα, μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο. Βεβαίως, ο εν λόγω αριθμός πρέπει να είναι εκείνος που είχατε καταχωρήσει κατά την παρουσία σας στη σελίδα, διαφορετικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αρμοδια ομάδα υποστήριξης πελατών για να βοηθηθείτε.


22bet FR 22bet Portugal 22bet AR 22bet RU 22bet AL

Logo 22bet

122 € Μπόνους Εγγραφής

Εγγραφή Εγγραφή